Horváth Tamás sajátjaként szereti nevelt fiát – „A világból kifutnék érte”

Soltész Mónika 2018.10.01. Rivalda

Horváth Tamás sajátjaként szereti nevelt fiát – „A világból kifutnék érte”

Horváth Tamás és felesége házassági évfordulója lassan a másodikhoz közeledik. A fiatal énekes karrierje az utóbbi években magasan szárnyal. Minden bizonnyal annak is köszönhető, hogy áll mögötte egy tökéletes nő, a felesége, a menedzsere, aki nagyban hozzájárul a sikereihez. A zenész házasságának köszönhetően egy gyermeket is kapott, akire első perctől fogva sajátjaként tekint.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Dávidka a feleségem első kapcsolatából született. De ha még lehet szeretni gyermeket a világon a párom után, akkor őt igen, és ez kölcsönös. Rendkívül jó kapcsolatunk van, nagyon fontos számomra, és ahogy egy apuka szeretheti a fiát, én pontosan úgy imádom. Amikor beleszerettem Andiba, a legelejétől fogva úgy gondoltam rá, hogy egy egész Dávidkával, egy csomag. Én kettőjüket akartam. Az, hogy nem a vér szerinti gyerekem, az egy dolog, de a világból kifutnék érte” – mondta az énekes, akinek feleségével munkakapcsolatként indult az ismeretségük.

„Öt évvel ezelőtt, első látásra beleszerettem. Ő egy kicsit nehezebben vett engem észre, mert akkoriban mindkettőnknek volt párkapcsolata. Amikor szakítottunk, azt követően találtunk egymásra. Andi nyomására készült el az első klipem is az internetes csatornámon. Eztán kezdett növekedni a nézettségem, a rajongóim és követőim száma. Az ő hite táplálta azt bennem, hogy sikeressé válhassak. Automatikusan alakult ki a munkakapcsolat, bár ő az egyetlen ember, akiben a világon a legjobban bízom, ráadásul fantasztikusan kommunikál, és mára már a legjobb menedzserré vált. Neki köszönhetően tökéletes kapcsolati rendszert alakítottunk ki országszerte” – tette hozzá Tomi, aki rácáfolt arra, hogy házasságának az ő esetükben nem megy a rovására a közös munka.

„Boldogan elmondhatom, hogy a legjobb barátomat vettem el feleségül. Vele szeretek a legjobban lógni. Mi együtt dolgozunk, ő a menedzserem, ő szervezi a fellépéseimet, és a múzsám is egyben, hiszen általa születnek a dalaim. Mindig kikérem a véleményét, nagyon okos nőnek tartom” – mondta a fiatal zenész, aki arra a kérdésünkre, hogy szóba jött-e már egy közös gyermek feleségével, csak szűkszavúan válaszolt.

„Erre had mondjak csak annyit, nem tudni, mit hoz a holnap” – mondta nevetve.

 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)