Így ünnepelnek Oszterék! - Megszólalt a színész felesége az ítélet után

2018.06.14. Rivalda

Így ünnepelnek Oszterék! - Megszólalt a színész felesége az ítélet után

Hamarosan találkozik és francia borokkal ünnepel az Oszter házaspár. A családfőt ugyanis ma reggel felmentette a bíróság, így az épületből megkönnyebbülten távozhatott. Felesége nem volt jelen a tárgyaláson, hiszen tegnap érkezett haza a franciaországi koncertkörútjáról, és még nem pihente ki a turné fáradalmait.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Oszter Sándor Diósjenőn, a hitvese, Donatella pedig a Balaton-parton múlatja az időt. A színművész mai napja igencsak gondterhelten indult, ugyanis jól tudta: a bíróság órákon belül kimondja a feje felett a verdiktet. Az ítélet azonban kedvezett Rózsa Sándor megformálójának, pedig, ha bűnösnek találták volna, évekre is rács mögé kerülhetett volna. A volna azonban nem az a kategória, ami befolyásolhatja a Kossuth-díjas színművész kedélyállapotát. Miután kilépett a tárgyalóteremből, azonnal felhívta a feleségét telefonon, hogy értesítse őt a jó hírről.
Az AcNews szintén elérte Failoni Donatellát, aki boldogan mesélt érzéseiről.
„Mindig is tudtam, hogy a férjem ártatlan, ezért megmondom őszintén, nem lepődtem meg. Ebből az egészből az a legfontosabb következtetésem, hogy néha azért létezik igazság a Földön” – mondta a zongoraművész, és hozzátette: annyira stabil a házasságuk, hogy mindvégig egymásban tartották a lelket.
„A férjem szereti a jó minőségű borokat, ezért a tegnap véget ért turnémról hoztam néhány palack eredeti francia bort. Azokkal fogjuk megünnepelni az ítéletet. Most még kipihenem magamat, mert a körúton elfáradtam, de azután miénk az egész nap” – tette hozzá a művésznő, aki már alig várja, hogy hitvesi csókkal és öleléssel üdvözölhesse a felmentett családfőt.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)