Judy: Tíz évembe telt, mire mindent feldolgoztam!

Soltész Mónika 2018.09.27. Rivalda

Judy: Tíz évembe telt, mire mindent feldolgoztam!

Judy élete most érkezett el ahhoz a szakaszához, amikor úgy érzi, minden a helyén van. Szíve szerint megállítaná az időt, bár korábban volt, hogy alig várta, hogy pörögjenek a napok, és elfelejthesse autóbalesetét.
 

hbs(400x300)

„Huszonnégy éves voltam, amikor történt az autóbalesetem. Akkor úgy éreztem, megállították az időt. Vártam, hogy teljenek az évek, számoltam a napokat. Tíz évembe telt, mire mindent feldolgoztam, és ez az időszak egy örökkévalóságnak tűnt. Amikor pedig végre picit visszakaptam az életemet, abban a pillanatban pörgött az idő” – kezdte Judy, akinek az életében óriási változást hozott, amikor végre édesanya lett.

„Maja születése után minden felgyorsult. Sokáig szeretném még babusgatni. Nekem hamarabb kellett felnőnöm, mint bárki másnak, felnőttként kellett gondolkodnom, hogy elfogadjam azt, amit az élet rám zúdított. Most megállítanám az időt, mert jól érzem magam a bőrömben, a házasságomban és a zenekarommal is, és húsz év alatt sok mindent éltünk meg. Hűséges típus vagyok, szeretem a megszokott dolgokat tovább vinni, ha megromlik, akkor megjavítani” – mondta a Grouvehouse énekesnője, aki zenekara húsz éves évfordulója alkalmából hatalmas bulira készül hamarosan.

„Az elmúlt húsz évet foglaljuk össze. Azt gondolom, most értünk meg arra, hogy van annyi slágerünk, és annyi siker az életünkben, amiből tudunk egy két órás koncertet összehozni. Mindketten büszkék vagyunk, hogy húsz éve a pályán vagyunk. Persze nálunk is voltak mélypontok, de olyanok vagyunk már Zsoltival, mint a testvérek és gyakorlatilag fél szavakból is megértjük egymást. Óriási, nagyzenekaros buli keretében szeretnénk ezt megünnepelni november 9-én” – árulta el Judy.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)