Koholák Alexandra megdöbbentő vallomása – „Hánytattam magam kétnaponta!”

Soltész Mónika 2018.10.29. Rivalda

Koholák Alexandra megdöbbentő vallomása – „Hánytattam magam kétnaponta!”

Koholák Alexandra néhány hónapja ismerte meg férjét. A huszonhat évvel idősebb férfinek sok mindent köszönhet, hiszen nem csak a boldogságot találta meg mellette, hanem éveken át tartó testképzavarából is kizökkentette. A téma rengeteg fiatal lányt érint, így most az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja őszintén mesélt erről az időszakról, abban bízva, hogy sok hasonló problémával küzdő lánynak segíthet.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Koholák Alexandra mindazért, hogy tökéletesen megfeleljen a világ által szabott szépségideálnak, még a mellnagyobbító műtétet is bevállalta. Most azonban megválik szilikon implantátumaitól, és hogy miért, arról most először beszélt őszintén.

„Akkor volt testképzavarom, amikor megcsináltattam a melleimet. Azt gondoltam, majd azzal tudok előrébb lépni, mint általában a fiatal lányok. Akkor kezdtem el tévézni, és azt hittem 18 évesen, akkor leszek sokkal népszerűbb vagy szebb, ha lesz mit kitennem” – kezdte a Mokkában Alexandra, aki végül elérte célját, még ha nem is a valós énjét mutatta a közönség felé.

„Nem mindegy, milyen közönséget vonzunk be, vagy milyen leveleket kapunk. Abban az időszakban működött, mert erre volt fogékony az ember, és én sem vágytam többre, csak hogy szép legyek, jobban nézzek ki. Minél több szelfit csináljak magamról. Akkor semmi más nem foglalkoztatott” – mondta őszintén a műsorvezető, aki egy titkáról is lerántotta a leplet.

„Hánytattam magam kétnaponta, annyira utáltam magam” – mesélte Alexa, aki azt is elárulta, mi módon jutott akkor ilyen súlyos elhatározásra.

„Valahogy mindig azt éreztem, hogy meg kell felelnem mindenkinek. Ez pedig bennem olyan szintű görcsöket hozott, hogy mindig azt gondoltam magamról, kövér vagyok. Mindig voltak tőlem szebbek, valahogy a médiában mindig látni jobbat, okosabbat, ezért a legegyszerűbb eszközökhöz nyúltam” – mondta a fiatalasszony, aki nem titkolja, sokan győzködték, hogy szép, mégsem változtatott az eszközein.

„Senkire nem tudtam hallgatni, csak azt éreztem belül, nekem erre szükségem van, hogy még jobban ott legyek a rivaldafényben, mert csak úgy juthatok előrébb, ha szép vagyok, jól nézek ki és mindenemet kiteszem” – mondta Alexa, aki a bulimiás időszakáról is vallott.

„Tizennégyéves koromtól kezdve kövérnek éreztem magam. Huszonkét-huszonhárom éves koromig ez fixen meg volt. Volt, hogy elértem azt a súlyt, amit mindig is szerettem volna, de betegesen diétáztam. Mióta összeházasodtunk a férjemmel, azóta viszont nem, akkor szűnt meg a hánytatásom. A férjemtől kértem segítséget. Soha senkinek nem mondtam, mert nem volt nálam annyira beteges, hogy minden egyes étkezés után csináltam volna. Inkább, amikor kicsit többet ettem, az volt a megoldás, hogy kiszaladtam a vécére, de ezt senki nem látta. Mindenki előtt szégyelltem, csak utána a belső bűntudat és a megfelelési kényszer miatt állandóan szorongtam” – mesélte Alexandra, aki elárulta, hol fordult meg ez a pont az életében.

„Amikor a férjemmel elkezdtem megismerkedni. Megmutatott olyan dolgokat, ami számomra tényleg érték. Rájöttem, nem attól leszek jobb, hogy minden egyes reggel tökéletesen nézek ki, hanem azzal, hogy minden nap megpróbálok maximumot nyújtani abban, amit szeretek csinálni” – tette hozzá Alexandra, aki azt is elárulta, mit érez, ha a régi fotóit nézi vissza.

„Sokat szoktam nevetni, mert emlékszem, hogy órákig állítgattam magam a szelfikhez, hogy jól nézzek ki. Most megpróbálom megmutatni, hogy ezt tényleg lehet másképpen is. Mi, közszereplők tudjuk csak ezt megtenni” – mondta a műsorvezető.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)