Lajcsi komoly feltételeket szabott a TV2-nek!

2018.08.01. Rivalda

Lajcsi komoly feltételeket szabott a TV2-nek!

Komoly döntés előtt áll Lagzi Lajcsi. A TV2 csoport Zenebutik csatornája ugyanis felkérte, hogy szerepeljen az Élet dalos oldala munkacímű új valóságshow-ban, neki azonban komoly feltételei vannak. Ezek pedig nem elsősorban a pénzről szólnak. Az AcNewsnak elmondta, hogy pontosan miről.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Lajcsi hatalmasat domborított az Édes életben. A szereplésével jót tett nem csak a műsor nézettségének, hanem a saját népszerűségének is. Gesztesi Károly színművésszel együtt végigbolondozták a műsor forgatásait, a nézők pedig dőltek a nevetéstől. Mindenki jól járt. A TV2 csoport vezetősége úgy látta, hogy ugyanez a siker átemelhető egy vadonatúj produkcióba is. Hamarosan indul ugyanis a kifejezetten zenészekre szabott valóságshow, melyben a hírek szerint a mulatós műfaj jeles képviselői életét kívánják bemutatni. Elvégre róluk mindenki azt gondolja, hogy általában vidámak és temperamentumosak, ráadásul a rajongók is megőrülnek értük. Az AcNews megtudta: Galambos Lajos is a lehetséges szereplők között van.
"Igen, felkértek, hogy vegyek részt a műsorban, de én még nem döntöttem. Van időm gondolkodni, ezért most nem is ezzel foglalkozom, hiszen a családommal nyaralok. Bízom benne, hogy találkoznak az én elképzeléseim a producerével, mert akármilyen műsorban nem vagyok hajlandó szerepelni" – fogalmazott Lajcsi, majd azt is elárta, milyen szempontok alapján hozza meg majd a végső döntését:
"Azt biztosan kijelenthetem, hogy az Édes életet élveztem. A hasonló produkciók tehát nem állnak távol tőlem, de nekem az is fontos, hogy mit hoz nekem a szereplés szakmailag és emberileg" – magyarázta a trombitás üzletember, aki leszögezte: nem elsősorban az foglalkoztatja, hogy mennyire kerek összeget utal a csatorna a bankszámlájára.
"Nekem már az a fontos, hogy megmutathassam a valódi énemet, az igazi életemet. Ha ebben partner a csatorna, szívesen részt veszek a forgatásokon, ha azok nem tartanak túl hosszú ideig. Amennyiben beállított, kitalált jeleneteket szeretnének velem felvenni, kénytelen leszek nemet mondani" – szögezte le Galambos Lajos. Az énekes szeretné megmutatni, milyen ő családapaként, férjként a hétköznapokban. Úgy érzi, nincs mit titkolnia.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)