Majka legyőzte Balázst! - "Van, amikor én előzöm meg őt!"

2018.08.02. Rivalda

Majka legyőzte Balázst! - "Van, amikor én előzöm meg őt!"

Évek óta rivalizál egymással Majka és Sebestyén Balázs. A két televíziós rendszeresen tesz tréfás megjegyzést egymásra a közösségi médiában, miközben köztudottan közeli barátok. A Forbes napokban hozta nyilvánosságra a legértékesebb hírességek listáját, melyen Majka a második, Balázs csupán az ötödik helyezett lett idén.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Majka általában megragadja a lehetőségeket, hogy "beszólhasson" Balázsnak. Sokat sportolnak együtt, és ha a rapper úgy érzi, hogy cimborája alulteljesített, annak gyakran a közösségi felületeken ad hangot. Persze leggyakrabban a rádiós sem marad sokáig adósa az ózdi hősnek. Így próbálják egymást jobb teljesítményre ösztönözni. Úgy véli, hogy a humoros megjegyzésekkel elmélyíthetik a barátságukat.

A Forbes évek óta minden nyáron elkészíti a legértékesebb magyar hírességek listáját. A neves pr-szakértőkből és bulvárújságírókból álló zsűri elsősorban azt vizsgálja, hogy a jelöltek mennyire aktívak a közösségi médiában, hányan követik őket, mennyire népszerűek, mennyire értékes a teljesítményük illete milyen a reklámértékük. Az első húsz helyezett között szerepel többek között Tóth Gabi, Rúzsa Magdi, Ördög Nóra és Caramel is.
Ami sok sok rajongónak feltűnt, az nem más, mint hogy az első öt helyezett között szerepel Majka és Balázs is, ráadásul míg a rapper a 2., riválisa az 5. helyen szerepel. Tavaly Majka csupán a 4. helyen szerepelt, viszint akkor Balázs végzett az élen.

Vajon mit szólnak ehhez az érintettek? Felhívtuk őket.
"Köszönöm a kérdést, de nyaralok, ezért nem szeretnék most ezzel foglalkozni. Meglepő az eredmény, nem is tudom, mit mondhatnék rá! Megtisztelő" – mondta szűkszavúan Majka az AcNewsnak. Balázs azonban beszédesebbnek bizonyult. Beismerte, hogy valóban van közte és Majka között egy egészséges rivalizálás.
"Van, amikor én előzöm meg őt, most éppen ő győzött le engem! Mindig jó érzéssel tölt el, ha egy ilyen listára felkerülök, mert az azt jelenti, hogy a szakma képviselői értékesnek tartanak. Ennek ellenére az a véleményem, hogy a hasonló lajstromok nem feltétlenül hitelesek, mert elsősorban találgatás az alapjuk. Őszintén megmondom, hogy az eredmény nem tesz sokat hozzá az életemhez, és nem is vesz el belőle" – szögezte le a műsorvezető.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)