Még mindig nincs jól Bódi Guszti – Nagy lemondásokkal jár a gyógyulás!

Soltész Mónika 2018.06.08. Rivalda

Még mindig nincs jól Bódi Guszti – Nagy lemondásokkal jár a gyógyulás!

Bódi Guszti thaiföldi nyaralása után orvostól orvosig járt. Sokáig nem tudták mi a baj, ám hosszú vizsgálódás után kiderült, hogy a folyamatos szédülését a fülében lévő kristályok elmozdulása okozzák. Állapota azóta javult, de koránt sem mondhatja gyógyultnak magát. Az AcNews-nak elmesélte, mi az, amivel mégis naponta meg kell küzdenie.

hbs(400x300)

Hiába töltődött fel Bódi Guszti a Thaiföldön töltött idő alatt, ahogy hazaérkezett Magyarországra, máris komoly egészségügyi problémával kellett szembenéznie. A család addig nem tudott megnyugodni, míg végre meg nem érkezett a diagnózis. Guszti életmódváltásba kezdett, ám mint mondja, nem könnyű, hiszen le kellett mondania sok mindenről.

„Margó ügyel az étkezésemre, rengeteg féle zöldséget vásárol össze. Továbbra is napi szinten tornázok, talán most már elmondhatom, hogy kezdek javulni. Nagyon várom már azt, amikor végre kijelenthetem, hogy jól vagyok. Az egészséges étkezés a sok mozgás remélhetőleg hozzásegít a teljes gyógyuláshoz” – kezdte lapunknak Guszti, akit nehezen viseli a szigorú diétát.

„Nagyon nehéz lemondani a jó ételekről, mert mint minden jó magyar ember, mi is szeretünk enni. De az egészségért cserébe erről mindent meg kell tenni. Viszont rendkívül megnehezíti a dolgunkat, hogy gyakran csak éjszaka járunk haza. Éhesen! Olyankor pedig muszáj enni, ami baj. Főleg az utóbbi hónapok voltak a legnehezebbek, az új lemezünknek az előkészülete. Rengeteg időt töltöttünk stúdióban, mert az új dalok mellett a régi dalokat is modernizáltuk, és azokat újra hangszereltük. Mi pedig élő hangszerekkel szeretünk dolgozni, így sokkal időigényesebb a munka” – mondta a zenész, akinek családját csaknem nagy csapás érte, amikor fia, Csabi autója kigyulladt.

„Rémálom, áldjuk azt a napot, hogy megúszta. A naptárban jegyezzük ezt a dátumot, mert Csabinak ez a második születésnapja. Ha nem ilyen ügyes, és nem tud időben kiszabadulni a kocsiból, nem is akarunk belegondolni, mi lett volna. Kétszer jött szóba azóta a családban, de megbeszéltük, hogy többet nem hozzuk szóba, hiszen mindannyiunkat megviselte az eset. Tanulságként fogjuk fel, nem az ő hibája volt, hiszen pont akkor jött el a szerelőtől, rá öt percre pedig leégett az autó. Örülünk, hogy túlélte, hogy van. Még mindig nem tud aludni, pedig már jó sok nap telt el. Biztosan kell még neki egy-két hét, mire majd kicsit csillapodik benne a félelem.”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)