Megszólalt az új szépségkirálynő! Sokszor kap az utcán ajánlatokat, de nem okoz gondot neki a trágyatakarítás

2018.07.09. Rivalda

Megszólalt az új szépségkirálynő! Sokszor kap az utcán ajánlatokat, de nem okoz gondot neki a trágyatakarítás

Szarvas Andrea nyerte a 2018-as szépségkirálynő-választást. Az AcNewsnak adott interjújában kifejtette, tudja, miért ő győzött a versenyen. Ismertségét a hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésére fordítaná, hiszen jól tudja mi az a nélkülözés…

b3 bejegyzeseknél(200x300)

- Mit jelent az ön számára a korona?

- Hatalmas büszkeség, hogy a versenyt megnyertem, már csak azért is, mert nem is terveztem, hogy elinduljak rajta. Az édesanyám biztatott, hogy megpróbáljam. A fő célom az volt, hogy bekerüljek a top 16-ba, amikor ez sikerült, akkor már az öt legjobb egyike szerettem volna lenni. Mindig csak előre nézek. Amikor megnyertem a közönségdíjat, már arra is vágytam, hogy bár ott lehetnék az első három helyezett között. Hihetetlen volt, amikor kimondták a nevemet.

- A közönségdíj talán fontosabb is a koronánál?

- Nem fontosabb, de nagyobb elismerés, hiszen a közönségdíjat a nézők szavazatai alapján adták oda.

- Nyilván hozzászokott az eddigi életében, hogy tetszik a férfiaknak.

- Persze, észrevettem.

- Ha az utcán végigmegy, füttyögnek a melósok?

- Ez gyakran megesik.

- Hogyan reagál?

- Általában nem veszem fel, vagy megfordulok és mosolygok.

- Esetleg megjegyzéseket tesznek, és kinyilvánítják, hogy hirtelen milyen tervek fogannak meg bennük?

- Odaszólnak, hogy nagyon szép vagyok. Van, aki egy kicsit erélyesebben vagy illetlenebbül teszi, de az ilyet nem szeretem. Persze jó érzés, de az ilyeneket már a kedvesem is jól kezeli. Mindenben támogat és bízik bennem.

- Pedig nem egyszer előfordult már a szépségversenyek történelmében, hogy az aktuális királynő telekürtölte a médiát, hogy ő tiszta szívéből szereti a párját, aztán néhány hónappal később szakítottak. Az ismertség ilyen téren is hozhat új lehetőségeket.

- Szerintem nem lehet általánosítani.  Ez a versenytől függetlenül is megtörténhet. Ez a jövő titka, ugyanakkor én biztos vagyok az érzéseimben és a jelenlegi barátommal tervezem az életemet. Én húszéves vagyok, ő hét évvel idősebb és nagyon szeretjük egymást.

- Esetleg a családtervezés is szóba került?

- Ahhoz még nagyon fiatal vagyok, de már beszélgettünk róla. Maximum két gyermeket szeretnék a jövőben.

- Mennyire érezte eddig, hogy királynőként kezelték?

- Mindig is annak kezelt az édesapám és a párom is. Az ő számukra mindig is én voltam a legszebb.

- Soha nem is találkozott önnél szebb nővel Magyarországon?

- Rengeteg szép nő van, és a verseny mezőnye is erős volt. Nyilván van nálam szebb is.

- De ez nem válasz a kérdésemre. A verseny szervezői rendszerint azt mondják, hogy megtalálták Magyarország legszebb nőjét. Ön viszont azt mondja, hogy önnél is van szebb. Hogy is van ez?

- Jó kérdés (nevet). Csak azok közül lehetett választani, akik jelentkeztek, így azt hiszem, nincs értelme arról beszélni, hogy van-e szebb nálam vagy nincs. A szépség szubjektív dolog, és én is meglátom a szépséget. Én azért érzem magamat királynőnek, mert bennem minden megvan, ami kell hozzá. A természetesség, a báj, a jólelkűség, a magabiztosság és a segítőkészség. Ilyen vagyok és ilyen is maradok!

- Mihez kezd a koronával?

- Mindenképpen szeretnék segíteni a hátrányos helyzetű gyereken, mert én is hasonló környezetből érkeztem. Sok szegényt láttam magam körül. Mindennap találkoztam velük, és az én családomnak is voltak nehéz időszakai. Nem mindig vehettük meg azt, amit szerettünk volna. A szüleim hamar összeköltöztek és nem volt meg mindenük. Csak saját magukra számíthattak. Büszke is vagyok rájuk.

- Ön miben tudta őket segíteni?

- Van egy öcsém, akit félig-meddig én neveltem. A szüleim sokat voltak külföldön, sokat dolgoztak, és olyankor én etettem és én tettem tisztába. Mostanában hobbiként struccokat tartunk, és természetesen az állatok gondozásából is kiveszem a részemet.

- Nem okoz problémát a struccpiszok eltakarítása?

- Semmilyen feladattól nem ijedek meg.

- Mi volt eddig a legnagyobb kihívása?

- Eddig nem volt túl izgalmas életem, és nem is volt olyan feladatom, ami különösebb nehézséget okozott volna. Most abban bízom, hogy helytállok, és egyenesen haladok előre.

 

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)