Molnár Anikó intim vallomása - „Már nem vagyok fiatal, de kibírom szex nélkül!”

2018.06.01. Rivalda

Molnár Anikó intim vallomása - „Már nem vagyok fiatal, de kibírom szex nélkül!”

Hónapok óta nem érintett férfitestet Molnár Anikó, és bár a szerelem hiányzik az életéből, állítja, szex nélkül is kibírja. Bár úgy véli, nem mondhatja már magát fiatalnak, igyekszik megélni a nőiességét.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Molnár Anikó közel két hónapja szingli. Ő döntött így, ezért egyáltalán nem bánja, hogy a volt párja már nincs az életében. Öt évig éltek együtt, de az egykori Nagy Ő rájött, hogy a kedvese egyáltalán nem az a férfi, aki mellett meg szeretne öregedni. Gyereket se szívesen szült volna neki, igaz, a közelmúltban kiderült, hogy már nem is lenne rá képes.
„Beletörődtem, hogy az anyaság élményéről le kell mondanom. Az orvosaim megállapították, hogy az állapotom nem teszi lehetővé, hogy áldott állapotba kerüljek. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem szeretnék nőként élni. Egy olyan társra vágyom, aki mellett igazán önmagam lehetek, és akitől megkapom azt a megbecsülést, amire minden ember vágyik. Egy ember ugyan egyedül is lehet boldog, de én szeretnék szerelmes lenni. Vannak pillanatok, amikor rám tör a magány, olyankor egy kicsit elszomorodom. Barátaim persze vannak, de ők nyilván nem adhatják meg azt, amit egy férfi” –mesélte Anikó az AcNewsnak, és kifejtette: 42 évesen már egyáltalán nem fiatal.
„Észreveszem a testem változásait, és ez így van rendjén. Nyilván nem lehetnek olyan igényeim, mint húszéves koromban. Jól érzem magamat a bőrömben, egyedül is boldog vagyok. Inkább maradok így, mint hogy megint belemenjek egy pusztító kapcsolatba” –magyarázta a híresség, majd elárulta, nem a szex hiánya az, ami a leginkább nyomasztja.
„Annak idején a Való Világ-villában sem kerültem senkivel intim kapcsolatba, pedig ott is hosszú hónapokat eltöltöttem. Szeretem az érintést, az intimitást, hiszen az az egészséges emberi élet része, de nem vagyok megalkuvó” – szögezte le Anikó.
A híresség életét jelenleg a hivatása, vagyis az állatvédelem tölti ki. Rendszeresen részt vesz kutyák és macskák mentésében, és ha éppen arra adódik alkalma, a közösségi oldalán is megoszt másokat sokkoló fényképeket élőlények szenvedéséről. Úgy tartja, hogy az emberek figyelmét igenis fel kell hívni a négylábú barátainkra.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)