Nagy Adri a szülés után: „Nagyon kemény az első időszak!” – Beni kistesót is kap szüleitől

Soltész Mónika 2018.08.07. Rivalda

Nagy Adri a szülés után: „Nagyon kemény az első időszak!” – Beni kistesót is kap szüleitől

Augusztus 9-én lesz hat hete, hogy Nagy Adri életet adott első gyermekének. Benedek azóta már sokat fejlődött, egészséges kisbaba, és édesanyja minden pillanatát leköti. A TV2 sztárja az AcNews-nak mesélt őszintén az első hat hétről, az anyaságról, illetve azt is elárulta, Beninek terveznek-e kistesót.
 

hbs(400x300)

„Az elején minden jól indult, hiszen a kórházban az első éjszakánkat végigaludta. Persze ezen felbuzdulva megörültem, hogy talán nem is lesznek nehezek a következő napok, ám a második éjszakán már megmutatta, milyen egy újszülött csecsemő. Mostanra kezd egy rendszer beállni az életünkben, pontosan tudom, mikor ébred, mikor alszik vissza, persze ezek is időnként megdőlnek. Nagyon kemény az első időszak” – kezdte lapunknak az énekesnő, aki gyermeke születésével azonnal át tudta adni magát az anyaságnak.

„Féltem ettől az érzéstől, hogy tudni fogom-e, mikor mit szeretne a kisfiam. A születésével azonnal előjöttek az anyai ösztönök. Furcsa, mert az ember hozzászokik az új élethez, minden bizonnyal ez egy anyába valahogy bele van kódolva. Talán a kialvatlanság a legnehezebb” – mondta Adri, aki azt is megosztotta az AcNews-al, milyen hasonlóságokat vélt felfedezni kisfiában.

„Annyit talán elárulhatok, hogy az én szememet örökölte, aminek nagyon örülök, mert ez nekem is úgymond egy védjegyem. Jó érzés, amikor rám néz, plusz már elkezdett ösztönösen mosolyogni is, amivel teljes mértékig levesz a lábamról. Ezt látva pedig meg lehet bocsátani minden átvirrasztott éjszakát” – mondta nevetve a Jóban Rosszban sztárja, akinek gyermeke rengeteget fejlődött már az elmúlt másfél hónap alatt.

„3350 dekagrammal jöttünk ki a kórházból, és most már picivel öt kiló fölött van. Hál’ Istennek nagyon szépen növekszik. Hosszú és nagy babaként jött világra, ami a pocakomon is látható volt a várandóságom végén” – tette hozzá a kismama, aki – még ha picit korai is a kérdés – elárulta, érkezik-e majd kistestvér gyermeke mellé.

„Van egy nővérem, akivel rendkívül jó a kapcsolatom, és pontosan emiatt szeretnék majd neki tesót. Hogy mikor, azt még nem tudom, de úgy gondolom, a legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat egy gyermeknek, ha megajándékozza őt egy kistestvérrel” – árulta el A Nagy Duett zsűritagja, aki nem döntötte még el, mikor fog újra munkába állni.

„Szerencsésnek mondhatom magam, hogy én tudom táplálni a gyermekemet, és nem kell tápszerezni. Ez pedig nagyon összeköt minket, és egyelőre nem tudom, mikor lehet majd őt magára hagyni, ráadásul nem is szívesen hagyom senkire, mert még túl picike ehhez. A munka egyelőre még várat magára” – mondta Adri, aki a terhessége utolsó szakaszát már nagyon nehezen viselte.

„A végén már nem szívesen vezettem, de összességében jól viseltem a várandósságot. Boldog vagyok, hogy mindenféle probléma nélkül telt el a kilenc hónap, pontosan ezért tudtam szinte az utolsó pillanatig dolgozni, mert jól éreztem magam, kiegyensúlyozott voltam, és ez a kisfiamon is teljes egészében látszódik” – mondta a boldog anyuka, aki azt is megosztotta lapunkkal, hogy a közeljövőben láthatják-e a rajongók Benit.

„Biztos vagyok benne, de mi ezt megbeszéltük előre, hogy nem szeretnénk őt mutogatni, és hogy már ilyen korán celebritás legyen belőle” – nevetett Adri.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)