Őszintén vallott Gesztesi Claudiával való kapcsolatáról

AC News 2018.10.25. Rivalda

Őszintén vallott Gesztesi Claudiával való kapcsolatáról

Fotó: Instagram

A színész mostanában újra nagyon sokszor találkozik egykori feleségével, gyermeke édesanyjával a Sztárban sztárnak köszönhetően. Gesztesi Károly most elárulta, hogyan tekintenek egymásra a hétköznapokban Liptai Claudiával és mit szól a közös munkához lányuk, Panka.

hbs(400x300)

Gesztesi Károly meghatódott Claudia szavaitól a Sztárban sztárban, akinek az egész család szurkol egyébként a verseny során. A nézőtéren Panka lányuk, sőt még a színésznő férje, Pataki Ádám is. S bár sokan azt gondolnák, hogy mivel elváltak, nincsenek túl jóban egymással, erre alaposan rácáfoltak a műsor eddigi két adásában.

„Claudia senkivel sem elfogult. Hallottam úgy beszélni miniszterrel is, mint velem és a lányával” – kezdte Gesztesi Károly.

„Rendkívül hiteles embernek tartom, aki mindenkinek megmondja az éppen akkori véleményét, nem köntörfalaz, ha rossz lettem volna, azt is ugyanúgy elmondaná” – utalt jó kapcsolatukra a színész, hiszen példaértékű, amilyen viszonyt ápolnak a válás után. A folyosón, vagy ahogyan beszélnek is egymással tiszteletre méltó.

„Igazából egymás közt nem beszéltük meg, de érezzük, hogy tulajdonképpen ez a része az életünknek kicsit reflektorfénybe került, annak pedig nagyon örülünk - nem leszek ájtatos manó -, hogy ha ezzel tudunk segíteni embereknek, hogy ezt így is lehet, akkor szerintem ez egy nagyon jó dolog” – fogalmazott a színész, és Mokkában az is felhozta példaként, ahogyan Stohl Bucival kommunikálnak egymással.

„Ugyanúgy beszélgetünk a kamera előtt is, mintha az utcán találkoznánk, az ő véleményét is tiszteletben tartom” – tette hozzá Károly, aki egyébként maximális pontszámot kapott a Sztárban Sztár második adásában, ahol Presser Gábor bőrébe bújva lépett színpadra.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)