Pápai Joci házassági titka – „A tisztelet és a szex elengedhetetlen része egy kapcsolatnak!”

Soltész Mónika 2018.08.03. Rivalda

Pápai Joci házassági titka – „A tisztelet és a szex elengedhetetlen része egy kapcsolatnak!”

Pápai Joci és felesége a 14. házassági évfordulójukat ünnepelték. Mindezt kettesben tették, hiszen mindketten úgy vélik, egy kapcsolatban kötelező egymásra elegendő időt szakítani. Az énekes az AcNews-nak mesélt arról, hogyan töltötték e jeles napot, illetve azt is elárulta, mi az, ami elengedhetetlen egy kapcsolat jó működéséhez.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Pápai Joci és felesége, Anita ma is imádják egymást. Kapcsolatuk kiegyensúlyozott, amihez egy-egy kettesben töltött nap mindig csak hozzátesz. Ilyen volt a tizennegyedik házassági évfordulójuk időpontja is.

„Amikor hazaérkeztünk, a feleségem azt mondta nekem, hogy életünk egyik legjobb és legszebb napja volt. Semmi nagy felhajtás nem történt, Tatán elmentünk kettesben sétálni, beültünk a kedvenc éttermünkbe, majd kiültünk a tópartra és beszélgettünk sokat. Én is nagyon jól éreztem magam. Próbáltam kizárni az óriási nagy hajtást, ami körülvesz az utóbbi években, és azt hiszem, hogy sikerült. Erre pedig már mindketten nagyon vágytunk” – kezdte lapunknak az énekes, aki azt is elárulta, mit jelent számára egy-egy évforduló.

„Talán mi nem adunk az évfordulóknak olyan nagy jelentőséget, mint mások. Mégis minden ilyen alkalommal rájövünk, hogy mennyi mindenen mentünk már át együtt, és boldogan állapítjuk meg, hogy ez a fajta fejlődés hova vezetett, mégis még mindig milyen fiatalnak érezzük magunkat. Ennyiből mindenképpen fontosak ezek az állomások minden évben” – mondta Joci, aki az elmúlt, Anitával való közös éveiből több dolgot is kiemelt.

„A gyerekeink születése, az édesanyám meggyógyulása a tizennégy év alatt, és talán a 2017-es év, az Origo megszületése, A Dal megnyerése a főbb állomások az életemben” – tette hozzá az énekes.

„Minden kapcsolatban vannak nehezebb és könnyebb időszakok egyaránt. Úgy látom, manapság az vált divatossá, hogy nem harcolnak meg az emberek a házasságukért, inkább elengedik, mert azt könnyebb és egyszerűbb útnak tartják. Én nem ilyen típus vagyok, soha nem szoktam csak úgy feladni semmit. Mi igyekszünk kiegyensúlyozottan élni és ügyelni a házasságunkra. Egy kapcsolatban be kell iktatni olyan időszakot, amikor csak kettesben vagyunk, gyerekek és családtagok nélkül. Másképp nem tudna jól működni. Szükséges a töltődés és az egyedüllét, ez is fontos része. A tartalmas időtöltéssel lehet leginkább egyensúlyba hozni a sok munkát és a magánéletet. Nem akarok túl rutinosnak tűnni, nem tudom, hogy mi a jó házasság titka. Én mindig csak a szívemre hallgatok. Én abban hiszek, hogy a tisztelet és a szex elengedhetetlen része egy kapcsolatnak” – mondta őszintén Joci, aki elárulta, hogy idén mivel készül rajongói számára.

„Fontos számomra, hogy rendszeresen új dalokkal álljak elő. Az év második felében megjelenik a nagylemezem, és egy olyan zenekari felállásra próbálunk a jövő évre tervezni, ami teljesen más lesz, mint az eddigiek. Szeretnénk a koncerteket ezután még jobban látványban is felhúzni, és az én üzeneteimet színpadra vetíteni” – mondta A Dal 2017-es évének győztese, aki nem titkolja, még mindig van, amit szeretne megvalósítani.

„Elértem, amiről még a pályám elején álmodtam. De én egy álmodozó srác vagyok, és merek is álmodni, és most talán ezek már nincsenek messze a jelenlegi besorolásomtól. Csak minőségi koncerteket szeretnék adni, amit én megálmodtam és ehhez még kell egy kis idő” – zárta a beszélgetést az énekes.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)