Peller Anna: Mindig hallgatok a megérzéseimre

Soltész Mónika 2018.10.30. Rivalda

Peller Anna: Mindig hallgatok a megérzéseimre

A Budapesti Operettszínház művésze és az RTL Klub reggeli műsorának házigazdája is Peller Anna. Szerinte a két feladat jól megfér egymás mellett, sőt kiegészíti egyik a másikat. Szabad lélek, aki nem bírná elviselni a monotonitást. Műsorvezetőként és színésznőként kerek az élete, aki mindig hallgat a megérzéseire, és ez mindezidáig tökéletesen is működött.
 

hbs(400x300)

Peller Anna egyszerre áll helyt a színpadi és a műsorvezetői feladatainak. Persze mindez nem működhetne, ha nem lenne meg ehhez az elegendő szabadsága.

„Ösztönember vagyok, aki jól elvan a saját keretein belül. Mindig hallgatok a megérzéseimre. Ahhoz, hogy az RTL Klub reggeli műsorához beérjek a stúdióba, fel kell kelnem négy óra tízkor, de én dönthetem el, hogy mit hallgatok a kocsiban. Bármilyen zene belefér. Szerintem kiválóan tudok alkalmazkodni a körülményekhez. Elfogadom és értem azt a szabályrendszert, amely a színházat és a televíziózást működteti” – mondta a színésznő, aki számára a színpad és a kamera is egyenlő mozgásteret ad.

„A műsorban feltehetem azokat a kérdéseket a vendégeknek, amelyek engem érdekelnek. Ráadásul rengeteg érdekes emberrel ismerkedhetek meg. A színházban az adja a szabadságot, hogy rengetegféle életet élhetek. Lehetek Marcsa a Mágnás Miskában, és lehetek olyan nő is, aki majdnem idegösszeomlást kap a színpadon. Imádom, hogy érzelemközvetítő csatorna lehetek” – tette hozzá Anna, aki számára maximum a színpadról ismerős fogalom a gyűlölet.

„Nálunk családi vonás, hogy a gyűlölet teljesen hiányzik a szívünkből. Haragudni tudunk, de mély gyűlöletet sosem éreztünk még olyan emberek iránt sem, akik durván megbántottak minket” – árulta el a színésznő, akinek nem kellett eddig saját halálát eljátszania, ám elmondta, mit gondol az elmúlásról.

„Az számomra félelmetes dolog. Biztosan abban is meg lehet találni a szépséget, de én inkább távol tartom magamtól. Irtózom a haláltól” – mondta őszintén az RTL Klub sztárja, aki úgy véli, a Reggeli című műsor műsorvezetői posztját részben köszönheti annak, hogy korábban a Barátok közt című népszerű sorozat egyik szereplője volt.

„Évekkel ezelőtt játszottam a Barátok köztben. A csatorna figyeli a szereplőket, és egyre több műsorba meghívtak szerepelni, illetve játszani” – mondta, majd hozzátette, vágyik-e vissza a sorozatba. ”Már most annyi szép munkám, feladatom volt, mint egy sokat megélt nyolcvanévesnek. Rengeteget dolgozom, ezért nem vágyom semmire, csak arra, hogy minden maradjon ilyen kerek az életemben!” – árulta el Anna.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)