Pszichológus segít Várkonyi Andreának

Soltész Mónika 2018.10.11. Rivalda

Pszichológus segít Várkonyi Andreának

Mindenkit meglepett a hír, miszerint tizenkét év után Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata válságba került. Az álompárnak mondott sztárok már hónapokkal ezelőtt külön is költöztek. Ez az időszak egyik félnek sem könnyű, így nem meglepő, hogy a TV2 sztárja pszichológus segítségét kérte.
 

hbs(400x300)

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea még a nyáron költözött szél, ám szakításuk csak most látott napvilágot. Egyikük sem tagadta a hírt, ám csak szűkszavúan, kislányuk érdekeit is védve beszéltek a történtekről.

„A hír igaz, bár nem friss, hiszen nyár óta külön élünk. Mi magunk sem tudjuk, hogy mindez végleges vagy csak egy átmeneti időre szól. Békés és baráti kapcsolatban vagyunk egymással, ami Nóri lányunk miatt is kiemelten fontos a számunkra. Éppen ezért arra kérjük a sajtót, hogy tartsák tiszteletben, hogy ez a mi életünk, ami csak ránk tartozik. Kislányunk 11 éves, olvas, elérnek hozzá a hírek, így mindezt az ő lelki békéje miatt is kérjük figyelembe venni. Aki szülő, vagy jóérzésű ember, az nyilván megérti ezt. Köszönjük!” – írták válaszukban a Blikk megkeresésére.

Továbbra sem beszélnek szívesen a történtekről, az okokról pedig főleg, ám az biztos, hogy kettőjük közül talán az egykori híradósnak lehet könnyebb dolga, hiszen pszichológusként hamarabb fel tudja dolgozni a szakítást, mégis ő maga is segítségre szorul.

„Sokszor felmerült már a kérdés, hogy pszichológusként könnyebb-e egy olyan élethelyzetet feldolgozni, amilyenben én vagyok most” – mondta a Borsnak Várkonyi Andrea. „A válaszom erre az: igen is, meg nem is. Ki tudom elemezni, hogy mi történik velem érzelmileg, de mivel érintett vagyok, képtelenség végigmennem a feldolgozás útján segítség nélkül. Szerencsém van, mert a szakmám miatt egyébként is mellettem áll egy külső szemlélő, aki segít. Szóval igen, én is pszichológushoz járok, már évek óta” – tette hozzá Andrea.

Nincs sokkal jobb helyzetben Bochkor Gábor sem, legalábbis a Story magazin információi szerint a rádiós műsorvezető rendkívül rosszul viselte a szakítást.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)