R. Kárpáti Péter egyszerre lesz kispapa és nagypapa?

2018.07.02. Rivalda

R. Kárpáti Péter egyszerre lesz kispapa és nagypapa?

Kárpáti Rebeka már menyasszony. A kedvese, Dániel Mallorcán kérte meg a kezét, és az szépségkirálynőből lett sorozatszereplő gondolkodás nélkül igent mondott. Az esküvőt egyelőre még nem tervezik, de nem azért, mert a Jóban Rosszban Borija fél a házasságtól. A csinos színésznő az AcNewsnak azt is elárulta, hogy hány gyermeket szeretnének.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Rebeka boldogabb, mint valaha. Egyáltalán nem számított rá, hogy 2018-ban már menyasszonynak nevezheti magát, de egy idei nyaralás mindent megváltoztatott. Kedvese, Dani ugyanis meglepte egy mallorcai pihenéssel, ahol aztán egy újabb meglepetés következett:
„Dani egy szép pillanatban elővett egy gyűrűt és megkérte a kezemet. Ez a gesztus teljesen váratlanul ért, de persze igennel feleltem” – mesélte Rebeka az AcNewsnak, és azt is elmondta, hogy természetesen az elsők között értesítette az édesapját, R. Kárpáti Péter színművészt.
„Apa nagyon örült, mert biztos benne, hogy Dani egy napon rendes férjem lesz. Erre azonban egy kicsit még várnia kell, mert egy éven belül biztosan nem lesz esküvő. Legkorábban két év múlva lehet esedékes” – jelentette ki a volt szépségkirálynő, aki először szeretne összeköltözni a vőlegényével.
„Őt Győrhöz köti a munka, engem Budapesthez. Még nem tudjuk, hol keresünk magunknak szerelmi fészket, mert az biztos, hogy az egyikünknek ingáznia kell majd. Az is lehet, hogy valahol a két város között” – mondta a színésznő, és hozzátette: már a gyermekvállalásról is beszélgettek.
„Sokat gondolkodtam, és arra jutottam, hogy a mai világban az egygyermekes családmodell az ideális. Annyit tudunk biztosan felnevelni viszonylagos anyagi biztonságban” – magyarázta a modell, és leszögezte: attól nem tart, hogy a leendő csemetéje egykeként szociális hátrányokat szenved. Mint ismert, egyesek szerint a testvér nélkül felnövekvő gyermekek könnyen önzővé válhatnak, mert számukra nem válik természetessé, hogy amijük van, azt megosszák másokkal. Rebekának és Daninak azonban sok rokona van, ezért a leendő trónörökösnek is bőven lesz rá lehetősége, hogy gyerekek közt legyen.
R. Kárpáti Péter, a boldog örömapa érdekes egybeesésnek tartja, hogy hasonló életszakaszban van, mint a lánya. Ő is együtt él a barátnőjével, és bizony már a házasság is szóba került köztük.
„Boldogan élünk. Mi, Kárpátik hiszünk a sorsszerűségben. Minden tökéletes lesz. Az én életemben és Rebekáéban is” – nyilatkozta Péter, majd elismerte: egyáltalán nem kizárt, hogy egyszerre lesz apa és nagyapa.
„Minden úgy történik majd, ahogy történnie kell. Az biztos, hogy Rebeka nem teheti meg az emberiséggel, hogy nem adja tovább a génjeit. Szívesen a karomban tartanám már az unokámat, de nem sürgetem a gyerekeket. Megbízom bennük. Én sem zárkózom el semmilyen jó dologtól, ha úgy adódik, szívesen felnevelek még egy gyermeket” – zárta gondolatait a színész.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)