Sáfrány Emese vallomása 30. születésnapján – Ezért marad el a babaprojekt!

Soltész Mónika 2018.08.06. Rivalda

Sáfrány Emese vallomása 30. születésnapján – Ezért marad el a babaprojekt!

Sáfrány Emese nem titkolja, kicsit megrémiszti, hogy a harmadik X-be lépett. Aggodalomra mégsincs oka, hiszen semmiről sem maradt még le, s bár korábban úgy gondolta, ilyenkor már a gyermekáldáson is túl lesz, az élet másképp hozta. Nem sürget semmit, úgy véli, mindennek eljön a maga ideje. Emese az AcNews-nak őszintén mesélt érzéseiről és terveiről egyaránt.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Nagyon készültem a 30. születésnapomra. Ma úgy érzem megtehettem, hogy sokáig ágyban maradjak, és próbálom megemészteni, hogy a harmadik X-be léptem” – kezdte lapunknak nevetve Emese, aki napok óta várta a nagy napot.

„Fenn maradtam éjfélig tegnap és sétálva, a csillagos ég alatt léptem át a mai napba. Furcsa érzés, és rám rendkívül nagy hatással van az a tudat, hogy harminc éves lettem. Egyszerre érzem ezt jónak és rossznak, és valahol gyászolom a húszas éveimet, közben pedig azt érzem, hogy egy teljesen új és jó dologba léptem át. Most már egy érett nőnek érzem magam, és ez az évszám egy óriási fordulópont az életemben. Persze tudom, hogy nem a számok számítanak, mégis arra sarkall, hogy másképp érezzem magam” – mondta Aleska, aki mára teljesen elégedett az életével, és úgy érzi, mindent elért, amire vágyott.

„Terveim mindig vannak, ezért egyetlen konkrétumot sem tudok kiragadni közülük. Mindig azt mondtam, hogy harmincéves koromra szeretnék édesanya lenni és családot alapítani, ám ez egyelőre elmarad. Jelenleg nagyon elfoglalt vagyok, és ezt egy picit sem bánom. Minden rendben van az életemben, és arra is rájöttem, hogy egyáltalán nem kell időhöz kötni a terveket és a célokat. Olyan sok mindent értem el mára, amiről korábban még álmodni sem mertem. Jó érzéssel zárom le ezt a korszakot, nincs bennem hiányérzet, hogy valamit nem csináltam volna meg. Visszafelé és előre is elégedetten tekintek” – mesélte lapunknak Emese, aki idővel rájött, nem akar rágörcsölni semmire.

„Az, hogy az ember határokat szab magának, akarta ellenére is stresszhelyzetbe hozza magát. A gyermekvállalás is ilyen, akkor kell majd megvalósítani, amikor annak eljön az ideje. Úgy döntöttem, a családalapítást sem akarom megtervezni” – mondta őszintén a légtornász, aki abban a szerencsés helyzetben van, hogy a családtagjai sem piszkálják folyton a gyermekkérdéssel.

„Nem piszkálnak, hiszen ők is azt szeretnék, hogy boldog legyek. Teljes mértékben figyelembe veszik, hogy én most a karrieremmel szeretnék foglalkozni, vagy épp bármi mással, ami nekem fontos. De tudjuk, hogy milyenek a nagymamamák, így az én anyukám is örülne, ha lehetnének még unokái, ő mégsem sürget” – árulta el Emese, aki méltón, baráti körben ünnepli e jeles napot.

„A családommal és a barátokkal hétvégén fogunk ünnepelni, elég nagy összejövetel készül, körülbelül negyvenen leszünk, és nagyon várom. Ma csak könnyedebb programokat terveztem magamnak, picit kihasználom, hogy ma sokáig ágyban maradhattam. A jóidőt mindenképpen szeretném még kihasználni, így kirándulást és egy késői vacsorázást tervezek. Nem vagyok különösebben bulizós típus, nem is vágyom rá, egy kisebb megemlékezéssel beérem” – mondta Aleska, aki azt is elmondta, mit kíván magának a következő évekre.

„Maradjak ugyanolyan, amilyen vagyok, és csak annyit fejlődjek az életemben, amennyi engem szolgál. Nem szeretnék változni, a gyermeki énemmel folytassam az utam, de lelkileg és az élet terében fejlődjek” – zárta a beszélgetést Emese.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)