Sváby András: Egyszerűen újra fiatalít a másfél éves gyermekem!

AC News 2018.10.24. Rivalda

Sváby András: Egyszerűen újra fiatalít a másfél éves gyermekem!

Az ATV Heti Naplójának műsorvezetője elárulta, mára sikerült a magánélete és a munkája között megtalálni az egyensúlyt, így jut elegendő ideje mindenre, ami fontos számára. Sváby András éppen akkoriban tért vissza a képernyőre, amikor kisgyermeke megszületett, aki már másfél éves.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Másfél éve újra televíziózik Sváby András, akinek mára a sok elfoglaltság mellett jut elég ideje magára és a családjára is egyaránt.

„Volt egy korszak az életemben, amikor a munka mindenek fölött volt. Most jól be tudom osztani. A második kapcsolatomból is született egy gyermekem, aki már másfél éves, ez pedig egyszerűen újra fiatalítja az embert. Nagyon sokat szeretnék vele is lenni, de imádok dolgozni is, így megpróbálom a kettőt közös nevezőre hozni, és úgy látom, ez elég jól sikerült – eddig. Jól érzem magam most mind a munkahelyemen, mind a magánéletemben” – mondta a műsorvezető, aki a mindennapokban étteremtulajdonosként is helytáll.

„Öt éve nyitottuk az éttermet, de már korábban is volt vendéglátós vállalkozásom. Többen üzemeltetjük, például a volt feleségemmel, akivel jó kapcsolatom maradt. A legnehezebb a munkaerőhiánnyal megbirkózni. Amit olvasni és hallani róla a vendéglátó szegmensben, az nagyon igaz. Nehéz jó szakembereket találni. Egyetlen egy titka van – szerintem -, hogy az ember megtalálja és megtartsa a megfelelő alkalmazottat, maximálisan meg kell őket becsülni. Nem csak anyagilag, hanem emberileg is. Jó kapcsolatban kell lenni, és akkor van esélye, hogy a közös munka hosszú távon fennmaradjon. Mégis már sok ismerősömet lebeszéltem az utóbbi években arról, hogy bármilyen vendéglátói vállalkozásba kezdjen így a 2010-es évek végén, mert akinek nincs ebben tapasztalata, annak nagyon nehéz. Tapasztalatlanság pedig felér egy öngyilkossággal. Sőt! Mondhatni, hogy elegendő rutinnal is vannak olyan nehézségek, amit sokan nem tudnak megoldani” – mesélte Sváby, aki nagyon jól megállja a helyét a konyhában is.

„Nem tudom, más hogy van vele, de engem nagyon kikapcsol. Ha például szomorú, bánatos vagy éppen bosszús vagyok, esetleg szimplán rossz kedvem van, akkor két dolog van, ami ki tud zökkenteni ebből, a főzés vagy a vitorlázás. Utóbbira nincs mindig lehetősége az embernek, mert ahhoz kell minimum egy vitorláshajó, egy tó vagy egy tenger” – nevetett a tévés.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)