Teljesen felháborodott! Fenyő Miklós: Hazug, arcátlan, gátlástalan haszonlesés!

Soltész Mónika 2018.10.09. Rivalda

Teljesen felháborodott! Fenyő Miklós: Hazug, arcátlan, gátlástalan haszonlesés!

Nem megszokott helyzetbe keveredett Fenyő Miklós. A legendás zenész kifakadt, mert mint mondja, nem az első alkalommal éltek vissza a nevével. Ráadásul még magyarázkodásra is szorult, pedig nem neki kellett volna…
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Fenyő Miklós azt állítja, úgy hirdették meg novemberi fellépésüket, hogy ő maga és Szikora Róbert nem tudott róla, ráadásul szerződés sem köttetett az ügyben. Az énekes közleményben próbálta megmagyarázni a történteket, pedig mint mondja: nem nekik kellene.

„Közlemény Mindenkinek! Sajnálatos módon ismét belefutottunk egy helyzetbe, ami miatt nekünk kell magyarázkodni. A szombathelyi Agora Kulturális Központba, november 17-re meghirdetett „Két legenda egy színpadon” című Fenyő és Szikora koncert (melynek már a címe is megtévesztő, hiszen nem egyszerre lett volna a színpadon Szikora Róbert és Fenyő Miklós) úgy került publikálásra, hogy a két szereplő közül egyiknek sem volt szerződése az eseményre. Miután ennek ellenére reklámozták, elküldtünk egy szerződést az állítólagos szervezőnek, de az aláírva soha nem érkezett vissza. Azóta próbáljuk elérni telefonon a megrendelőt, de sem Fenyő Miklós, sem Szikora Róbert menedzsmentjének hívására nem veszi fel a telefont. Mindenféle ebből eredő kellemetlenségért elnézést kérünk mindazoktól, akik számítottak rá, netán már belépőt is vásároltak. Tekintettel arra, hogy a tudtunkon kívül kezdték reklámozni az eseményt, ráadásul jegyet is árultak rá, tenni sajnos semmit nem áll módunkban, hiszen a megrendelő elérhetetlenné vált. Az utóbbi időben másodszor történik ilyesmi velünk. Csak remélni tudjuk, hogy a jövőben nem ismétlődik meg hasonló hazug, arcátlan, gátlástalan haszonlesésből származó hitelrontás” – áll Fenyő Miklós közleményében.

Minderre reagált az Agora Savaria Kulturális Központ is, melyben azt írják: mivel nem voltak szerződésben, így a koncertszervezésben semmilyen formában nem vettek részt. Engedélyük nélkül nevezték meg őket a hirdetésekben.

„Tisztelt Közönség! Kedves Rajongók! A pontosítás kedvéért: az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ - mint a meghirdetett koncert helyszíne - nem kötött szerződést a Két legenda egy színpadon című produkcióra. Az AGORA tehát sem szervezőként, sem bérbeadóként nem vett részt a koncert szervezésében. Az intézményt - mint koncerthelyszínt -, az AGORA engedélye és szerződés nélkül nevezték meg a hirdetésekben! Tisztelettel: AGORA Szombathelyi Kulturális Központ” – írja az intézmény Facebook-oldalán.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)