Új információk Paudits Béla állapotáról – „Nem tud beszélni!”

Soltész Mónika 2018.06.06. Rivalda

Új információk Paudits Béla állapotáról – „Nem tud beszélni!”

Nem csak a pályatársak, a barátok, hanem az egész ország aggódik Paudits Béláért, akit vasárnap szállítottak agyvérzéssel kórházba. Az AcNews egyik jó barátját, támogatóját kereste meg, aki elárulta, nagy a baj, hiszen a művésszel egyelőre nem lehet kommunikálni sem.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Nincs magára hagyva Paudits Béla kórházi ágyán sem, hiszen naponta járnak be hozzá barátai, ismerősei. Mindenki aggódik a művészért, hiszen eddig is legyengült egészége komoly problémákat okozott a mindennapjaiban, most pedig nagy a baj, hiszen nem beszél, ám mindenki reménykedik ez csak egy átmeneti állapot.

„Jó kapcsolatban vagyok Bélával, de semmi jót nem tudok mondani. Nem volt jól, de most nagyon tragikus az állapota. Sajnos elhagyja magát és nem is igazán akar meggyógyulni. Lehet, hogy már élni sem akar. Nem tudni, mi lesz vele. Többen járunk hozzá, tartjuk vele, illetve tartanánk a kapcsolatot, de sajnos egyáltalán nem beszél. Nem tud beszélni! Mindannyian bízunk abban, hogy javulni fog az állapota, de az orvosok sem mondanak nekünk túl sokat, hiszen nem vagyunk közvetlen hozzátartozók. Mi reménykedünk, a helyzet ellenére is folyamatosan látogatjuk Bélát” – mondta Paudits Béla egyik nagyon kedves barátja.

 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)