Újra megpróbálja az Eruovíziót Kállay-Saunders András – „Jó lenne kint is megnyerni a versenyt!”

Soltész Mónika 2018.09.28. Rivalda

Újra megpróbálja az Eruovíziót Kállay-Saunders András – „Jó lenne kint is megnyerni a versenyt!”

Kállay Saunders András hét éve költözött haza Magyarországra. Sikeres a magánéletben, csakúgy, mint a karrierjében is. Most pedig egy új dallal rukkolt elő, amelynek videoklipjében egy fiatal színészlánnyal andalog kéz a kézben… Az énekes az AcNews-nak elárulta: aggodalomra semmi ok, az ő szíve még mindig Tolvai Reniért dobog. András egyébként újra megpróbálkozik az Eurovíziós Dalfesztiválon is, hiszen azt mondja: nincs vesztenivalója!
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Kállay Saunders András újra magyarul énekel legújabb, Táncoljunk című dalában, és elárulta, milyen különleges körülmények között készült a slágergyanús nóta.

„Nagyon büszke vagyok, mert a gitárosommal, Tóth Ádámmal készítettük közösen. Vicces a dal elkészülésének története, mert egy koncertünk alkalmával az öltözőben dzsem-eltünk, majd elkezdtem énekelni, és olyan jól hangzott az egész, hogy úgy éreztük, ebből lehetne egy jó dalt készíteni. Már a klipet is leforgattuk hozzá” – mesélte lapunknak az énekes, aki azt is elárulta, milyen szálak fűzik a klipben szereplő lányhoz, akivel kéz a kézben „andalog” Budapest utcáin.

„Kovács Panka vett részt a forgatáson, ő a partnerem a videóban. Ő egy tehetséges színművész hallgató, aki örömmel vállalta el ezt a szerepet. Persze míg a klipben igen, addig az életben nem alkotunk egy párt, hiszen az én szívem továbbra is Tolvai Reniért dobog” – mondta őszintén András, akinek a szerelme az énekesnővel szilárd és rendíthetetlen. Az énekes persze nem áll le a munkával, sőt nagyon úgy tűnik, A Dal 2019-es versenyébe is beszáll.

„Van egy dal, ami szintén az öltözőben született” – mondta nevetve András. „Most azon gondolkodunk, hogy vigyük stúdióba. Ha elkészül, akkor mindenképpen be fogok nevezni vele a versenybe. Vesztenivalóm semmiképpen nincs, hiszen egyszer már képviseltem Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Átélhettem, milyen azon a színpadon énekelni. Persze jó lenne egyszer megnyerni itthon és kint is a versenyt, de semmilyen rossz érzés nem maradna bennem, ha nem így történik. Ha az ember meg sem próbálja, akkor esélytelen, hogy ez megvalósuljon” – árulta el lapunknak az énekes, akinek nemrégiben édesanyját hirtelen kórházba kellett szállítani.

„Nagyon megijedtem, amikor anyukám rosszul lett szombaton hajnalban. Sajnos le kellett mondanom a koncerteket is. De szerencsére már sokkal jobban van, túl vagyunk a nagy ijedtségen” – mondta szűkszavúan András, aki azt is elárulta, most nagyon kerek az élete.

„Panaszkodni nem tudok, de még messze vagyok a célomtól. Örülök mindennek, ami velem történt az elmúlt években. Boldog vagyok, teljes az életem, hiszen azt csinálom, amit szeretek, zenélek” – zárta a beszélgetést az énekes.

 >

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)