Vége! Gregor Bernadett és Szarvas Attila útjai elválnak

Soltész Mónika 2018.10.03. Rivalda

Vége! Gregor Bernadett és Szarvas Attila útjai elválnak

Gregor Bernadett és Szarvas Attila 2014-ben mondta ki a boldogító igent. Úgy tűnt, hogy a színésznő végre megtalálta a boldogságot, ám mindenkit váratlanul ért a bejelentést, miszerint szétválnak útjaik.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Gregor Bernadett négy évvel ezelőtt ment feleségül Szarvas Attilához. Negyedszer is bevállalta a házasságot, pedig már addigra három váláson is átesett. Most azonban sokakat váratlanul ért férje bejelentése, melyet közösségi oldalán osztott meg, négy évnyi házasság után kapcsolatuk véget ért. Azt azonban azonnal tisztázta, nem egy új szerelem vetett véget házasságuknak, és továbbra is jó kapcsolatban maradnak, és jó érzéssel gondolnak az együtt töltött évekre.

„Kedves ismerőseim, barátaim, szeretteim! Szeretném tudatni veletek, hogy a mai napon közös megegyezéssel véget ért a Gregor Bernadettel kötött házasságom. Nincs miért, nincs harag, nincs harmadik fél! Csak a szeretet, és a szép emlékek maradnak. Mindent megpróbáltunk, de be kellett látnunk, hogy ez a közös utazás itt véget ért. Néhányatoknak már nyílt "titok" volt, de azt szeretném, ha nem valamelyik "nívós" újságból értesülnétek róla! Mindenkinek szeretném megköszönni azt a szeretetet, amit kaptunk tőletek a Bernadettel eltöltött idő alatt! Vigyázzatok egymásra!” – írta a legnagyobb tisztelettel Facebook oldalán Szarvas Attila.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)