Veréb Tamás: „Nincs semmilyen protekcióm, egyik szülőm sem színházigazgató vagy producer!”

AC News 2018.10.26. Rivalda

Veréb Tamás: „Nincs semmilyen protekcióm, egyik szülőm sem színházigazgató vagy producer!”

A musicaltörténet legfiatalabb Rómeója volt, és most mégis mert váltani. A napokban ugyanis arról szóltak a cikkek, hogy Veréb Tamás otthagyta az Operetett. Ezt a korszakot lezárta, nem is kíván bőven, hosszasan beszélni a miértekről. Azt azonban még elmondta, hogy nincs köze az intézményben történt igazgatóváltáshoz döntésének. Kerek perec kijelentette: a mellőzöttség miatt határozta el magát, hiszen már bevétele sem volt a színházból. Veréb Tamást minden arra ösztönzi, hogy újabb kihívásokat keressen és fejlessze magát.

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

A január végén leköszönő Lőrinczy György helyett Kiss B. Attila veszi át a színház vezetését, Tamás azonban határozottan kijelentette, nem ezért döntött a távozás mellett. Sokkal inkább azért, mert elfogytak az előadásai, szinte az összes darabját levették a műsorról, egyetlen szerepe maradt, amiből nem tudott volna megélni.

Pedig már 19 évesen játszhatta a Rómeó és Júlia című musical férfi főszerepét a Budapesti Operettszínházban, nála fiatalabban még senki sem kapta meg ezt a szerepet. Veréb Tamás akkor már tíz éve szerepelt színpadon, Miskolcon kilencévesen válogatták be az Isten pénze című musicalbe.

„Természetesen elégedett vagyok, de ez az elégedettség arra ösztönöz, hogy újabb kihívásokat keressek és fejlesszem magam” – mondta a fiatal színész, akit jelenleg a TV2 Csak show és más semmi című produkciójában láthatnak a nézők. Ezen a héten egy rúdtáncos produkcióban bizonyíthat például Eke Angéla oldalán. Annak idején azonban a Sztárban sztárban mutatkozott be.

„Szinte a semmiből kértek fel, hogy szerepeljek a TV2 műsorában. Természetesen nagy lehetőség volt, és merem remélni, hogy a színházi szereplésem alapján figyeltek fel rám. Büszke vagyok rá, hogy 2016-ban meg is nyertem a versenyt. Nagyon szerettem a Caramel-produkciót, amellyel az első adásban bemutatkozhattam. A fináléban pedig Keresztes Ildikóval adtuk elő Balázs Fecó A csönd éve volt című dalát… Nincs semmilyen protekcióm, egyik szülőm sem miniszter, színházigazgató vagy producer. Aki ismer, tudja rólam, hogy nyomulós sem vagyok. A televíziós szereplés természetesen ismertebbé tett, és számomra az is a műsor előnye volt, hogy az éneklés mellett színészi képességeket is igényelt" - nyilatkozta a Pepita magazinnak adott interjújában Veréb Tamás.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)