Verebes István: Tudomásul kell vennem, hogy megöregedtem!

Soltész Mónika 2018.07.04. Rivalda

Verebes István: Tudomásul kell vennem, hogy megöregedtem!

MTVA/Zih Zsolt

Verebes István kerek évfordulóhoz érkezett. A színész-rendező ma ünnepli 70. születésnapját. Az AcNews-nak elárulta, hogy a nagy szám ellenére igyekszik megbarátkozni korával. És azt is megosztotta lapunkkal, miért fontos számára a mai nap.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Verebes István úgy véli, egész életében 35 éves volt. Nehezen barátkozik meg a korával. Az ötvenedik születésnapja volt a legutolsó, ami traumatikus volt számára, a hatvanon ettől könnyebben tudott átlendülni, ám a mostani, a hetvenedik viszont rendkívül furcsa a színész rendezőnek.

„A mai nap igen fontos az életemben, hiszen tudomásul kell vennem, hogy megöregedtem. De hetvenéves voltam a múlt héten is és a jövő héten is” – kezdte lapunknak Verebes István, aki azt is elárulta, miképpen telik e jeles nap számára.

„A családommal, a három gyerekemmel és az öt unokámmal töltöm ezt a napot” – mondta a színész, akinek jelenleg nincs színházi elfoglaltsága, de hamarosan visszatér, ám elsőként nem Budapesten.

„Októberig nem dolgozom színházban. Most otthon kapirgálom a papírokat. Viszont ősszel megyek vissza Nyíregyházára, majdnem húsz év után visszahívtak, és egy darabot fogok rendezni. Ezt követően pedig a József Attila színházba megy az utam, szintén rendezni fogok” – árulta el Verebes, majd hozzátette, jó egészségnek örvend.

„Jól vagyok, köszönöm, rendben vagyok” – zárta a beszélgetést a színész-rendező.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)