Weisz Fanniéknál jöhet a baba! – Rendszeresen jár orvoshoz pajzsmirigy problémája miatt

AC News 2018.11.02. Rivalda

Weisz Fanniéknál jöhet a baba! – Rendszeresen jár orvoshoz pajzsmirigy problémája miatt

Nincs az a nehézség, ami Weisz Fannit ledöntené a lábáról! Túl van élete legszebb napján, hivatalosan is összekötötte életét Hajmásy Péterrel, most pedig a családalapításra koncentrálnak.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Visszafordíthatatlanul ráléptek a boldogság útjára, amikor örök hűséget fogadott egymásnak Weisz Fanni és Hajmásy Péter. Felejthetetlen élmény maradt számukra az esküvő napja és azóta is figyelnek arra, hogy szeretetben és tiszteletben éljenek együtt, ugyanis vallják: a közös harmóniáért minden nap meg kell dolgozni.

„Köszönjük szépen, nagyon jól vagyunk, semmi sem változott azon kívül, hogy gyűrű van a kezünkön. Ugyanúgy szeretjük egymást, ha nem jobban” – nyilatkozta az AcNewsnak a siket modell-műsorvezető, majd azt is hozzátette, minden készen áll arra, hogy hamarosan akár hárman legyenek.

„Igen, tervezzük a családalapítást, két csodálatos kis gyereknek szeretnénk a szülei lenni” – árulta el a fiatal feleség. Fanninak rendszeresen kell vizsgálatokra járnia, hogy ellenőrizzék, a hormonjai megfelelően működnek ahhoz, hogy életet tudjon adni egy kisbabának. Fanninál közel két évvel ezelőtt ugyanis pajzsmirigyproblémát diagnosztizáltak.

„Sajnos a pajzsmirigyem alul működik, de rendszeresen járok orvosi vizsgálatra és így nincs vele probléma, mert beállították a megfelelő szintre. Mindennap reggel hatkor kelek, beveszem a kis gyógyszerem és indulhat a nap” – magyarázta. A pajzsmirigy nem megfelelő működése befolyásolhatja egy pár életében a családalapítási terveket, ezt Fanni is jól tudja, ezért is ügyel arra, hogy minden rendben legyen.

„Ezért kell a rendszeres orvosi vizsgálat és akkor nem lesz probléma” – egészítette ki. Amíg a trónörökös meg nem érkezik, a házaspár a jól megérdemelt nászutat várja izgatottan.

„Télen szeretnénk majd elmenni valahova a melegbe, mert még egyikünk sem volt hidegből melegbe nyaralni és ezt szeretnénk most kipróbálni” – mondta.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)