Zokogásban tört ki Klapka György özvegye – Teljesen kiborult!

2018.06.11. Rivalda

Zokogásban tört ki Klapka György özvegye – Teljesen kiborult!

Felavatták végre Klapka György sírkövét. Özvegye, Marika néhány napja még azt hitte, hogy végre megnyugodhat, hiszen teljesítette a férje végakaratát, ám a napokban olyan támadások érték, hogy még a legjobb barátnője, Medveczky Ilona is képtelen megnyugtatni.

hbs(400x300)

Klapka György immár másfél éve nem üdvözli forró öleléssel a feleségét minden reggel. A vállalkozó tavaly januárban hagyta itt örökre a szeretteit, és Marika úgy véli, ha a hitvese az égből látja, mi történik, nagyon elszomorodik.

„Én a férjem halála után egy hónappal teljesen kiszálltam a zálogházból és az antikvitásból is, ezért a gyerekek mindenről maguk dönthetnek. Ők úgy találták jobbnak, hogy eladják az egészet, amit ugyan megtehetnek, mégis fáj” – mondta Marika az AcNewsnak, akit igencsak felzaklattak a pletykák.
„Még hogy Ázsiából hozattam a sírkövet! Az igaz, hogy mindent egyedül kellett intéznem, de kérem, hívja inkább Medveczky Ilonát, mert én képtelen vagyok beszélni. Egy súlyosan szívbeteg asszony vagyok, akinek már csak a férje emléke maradt. Sajnálom, hogy így alakult, de senkiről sem szeretnék rosszat mondani” - magyarázta Marika, majd zokogásban tört ki. A kérését természetesen tiszteletben tartottuk.
„Pontosan tudom, min megy keresztül Marika. Ő most tart ott, ahol én tartottam a párom, Nagy Richárd halála után. Természetesen van véleményem… Marika bármiben számíthat rám, mi egymásban tartjuk a lelket. Napi kapcsolatban vagyunk, és úgy látom, neki most békére van szüksége” – válaszolta megkeresésünkre az egykori táncművész, Medveczky Ilona.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)