Áthajtott a vaskapun, hogy vasvillával felöklelje haragosát

2019.03.14. Sziréna

Áthajtott a vaskapun, hogy vasvillával felöklelje haragosát

Fotó: Police.hu

Kitartóan ostromolta haragosát a Pest megyei Csörögön egy férfi, napról napra egyre durvább támadásokat hajtott végre ellene. Miután egy éjjel rejtélyes tüzek gyúltak a háznál, valaki végül elérkezettnek látta az időt, hogy a rendőrséghez forduljon.

cba bejegyzeseknél(200x300)

A Váci Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérletével, garázdasággal és rongálással gyanúsítja a 32 éves, csörögi G. Józsefet, aki a feljelentés szerint egymást követő három napon is megtámadta egy helyi haragosát.

A nyomozás adatai szerint G. József március 6-án 13 óra 45 perc körül Csörögön bement a sértett udvarára, szóváltást követően bántalmazta, majd pillangókéssel a karján megszúrta a férfit. Másnap este 21 óra körül már az ismerőseivel érkezett a házhoz, fadarabbal ütögette a kaput, közben társaival együtt kiabált, fenyegetőzött és kövekkel megdobálta a sértett hazát, amivel több ablakot megrongáltak. Utána G. József kiszúrta a sértett utcán parkoló autójának kerekeit.

Március 8-án késő este már nem gyalog érkezett a sértett udvarára, hanem gépkocsijával áttörte a zárt vaskaput, és áthajva rajta az udvaron vasvillával próbálta megszúrni az udvaron álló férfit, majd kiszállt a gépkocsiból, és bozótvágó késsel hadonászva azzal fenyegette, hogy a családjára gyújtja a házat. Utána elhajtott, de még aznap este a ház hátsó tárolóépületénél néhány óra különbséggel két helyen is tűz keletkezett, amelyet a háziak eloltottak.

Alighanem ez lehetett az utolsó csepp a pohárban, mert valaki végül a rendőrséghez fordult segítségért. A rendőrségi közlemény szerint „az esetekről történt bejelentést követően” a váci rendőrök az otthonában elfogták G. Józsefet, kihallgatták gyanúsítottként, majd őrizetbe vették. A bíróság ma elrendelte a letartóztatását.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)