Cipőjébe rejtette az üzletből lopott aprópénzt – Véres vége lett!

AC News 2018.10.12. Sziréna

Cipőjébe rejtette az üzletből lopott aprópénzt – Véres vége lett!

A 22 éves férfi a lopott aprópénzt a cipőjébe rejtette, majd menekülés közben hátrahagyta. A hajdúszoboszlói rendőrök befejezték a nyomozást.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

A hajdúszováti lakossal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság – írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. június 13-án 5 óra körül arról, hogy egy hajdúszováti élelmiszerüzletbe valaki betört és onnan értékeket tulajdonított el. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést, tanúkutatást végeztek és a bolt ablakában megtalálták a feltételezett elkövető fél pár cipőjét, amelyben az ellopott pénz egy része volt. A beszerzett információk alapján a helyi körzeti megbízott kollégáival azonosította a gyanúsítottat, akit otthonában elfogtak. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 22 éves férfit.

R. Márk a megalapozott gyanú szerint miközben betörte az üzlet ajtaját, illetve ablakát megvágta a kezét, azonban ennek ellenére több ezer forint értékű aprópénzt lopott el.

 

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)