ACNEWS

17 év fegyház vár a bujáki gyilkosra, a barátja nője miatt ölt

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
17 év fegyházbüntetést kért az ügyész a bujáki gyilkosra, aki a temetőbe csalta a legjobb barátját, Pétert, majd megölte és elásta.
Hirdetés
Ad image

Ha a bujáki gyilkos, aki temetőbe csalta a legjobb barátját, Pétert, majd megölte és elástabeismeri bűnösségét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, kedvezményesen 17 év fegyházbüntetést kap. Ez az indítvány szerepel az ügyészség vádiratában. Mint azt az AcNews megírta, a kétgyermekes férfi szerelmes volt a legjobb barátja, Péter élettársába. Hogy megszerezze az asszonyt, Pétert egy temető mellé csalta, ásóval fejbe vágta, majd halálra késelte. A férfi a rendőrségi kihallgatásán és az előkészületi ülésen is beismerte a bűncselekményt elkövetését. Ezért többek között előre kitervelt, különös kegyetlenséggel végrehajtott emberöléssel vádolják.

Kiderült, a gyilkos a haldokló áldozata telefonjáról smst-t küldött az asszonynak, hogy ne várjon rá. Mert elhagyta őt egy másik nőért. Pétert napokig keresték a faluban, végül a rendőrség megtalálta a holttestét. A bilincsben érkező férfi a bíróságon beismerte a gyilkosságot, de azt nem, hogy előre eltervezte a tettét, és a helyszínre csalta áldozatát. ugyanakkor a férfi nem fogadta el az ügyészség ajánlatát. Ezért az ügye a bírósági tárgyalóteremben folytatódik – adta hírül a Tények.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés