ACNEWS

17 kilométeres a dugó az M0-áson, meneküljön mindenki

Illusztráció / Fotó: Pixabay
Illusztráció / Fotó: Pixabay
Súlyos baleset történt a Budapestet elkerülő körgyűrűn, emiatt a menetidő akár másfél órával is lehet, aki teheti, időben kerüljön.
Hirdetés
Ad image

Már 17 kilométeres a dugó egy súlyos baleset miatt az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Diósd térségében. A 9-es kilométernél csak a belső sávon halad a forgalom, a menetidő akár másfél órával is több lehet. Aki teheti, válasszon másik útvonalat – írta az utinform.
Az M3-as autópályán két személyautó ütközött össze a Budapest felé vezető oldalon, a 23-as jelű Mogyoród-kelet csomópontnál.

Egy sávon halad a forgalom, a torlódás már több mint 3 kilométeres. Burkolatfelújítási munkákat végeznek az M3-as autópályán Gyöngyös és Kál között. A 85-ös és 91-es km között, a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták, a forgalom az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a leállósáv és a külső sáv vehető igénybe.
Az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár térségében, a 166-os és a 156-os km között a Budapest felé vezető oldalt újítják fel. A főváros felé tartókat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik.


Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés