ACNEWS

18 éve hordja a farmert, még egyszer sem mosta ki

Hirdetés
Ad image

Egy nő mióta megvette a farmernadrágját, még soha nem mosta ki – pedig már majdnem két évtizede megvan neki.

Az, hogy milyen gyakran kell kimosni egy farmert, vita tárgyát képezheti – egyesek minden viselés után kimossák, míg mások szerint a túl gyakori mosás árthat a farmeranyagnak.

Az általános konszenzus szerint akkor kell kimosni, amikor már piszkos, vagy amikor elkezd zsákosodni, például a térdnél – de vannak, akik úgy döntenek, hogy egyáltalán nem mossák ki.

Sandra Wallis híressé vált, miután megjelent a televízióban, és elárulta, hogy 18 év alatt egyáltalán nem mosta ki a farmerját.

Egy szakértőt hívtak be, hogy megvitassa, milyen gyakran kell mosni a farmert. Azt javasolja, hogy 20 hordásonként mossuk ki, ha nem láthatóan piszkos.

Sandra ezen után elismerte, hogy technikailag még beleillik a szakértő ajánlásába.

„Nos, én csak talán évente egyszer hordom őket, és 18 éve megvan, szóval még van két évem hátra. Azzal a szándékkal vettem meg, hogy sokáig hordani fogom – de nyilván nem gondoltam, hogy ilyen sokáig.”

A nő mosási szokása megosztotta a nézőket: egyesek egyetértettek azzal, hogy a farmert csak akkor szabad kimosni, ha feltétlenül szükséges – míg mások elborzadtak az évtizedek óta nem mosott nadrág gondolatától.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés