ACNEWS

Gonosz szellem ejtette teherbe a 19 éves szűz lányt

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
A lány állítja, soha nem volt még férfival.
Hirdetés
Ad image

A fiatal nő nemrégiben vitát váltott ki a latin-amerikai közösségi médiában, miután a TV Malambo-nak nyilatkozott az esetről, miszerint egy gonosz szellemtől esett teherbe. A meg nem nevezett 19 éves nő elmondta, hogy miután furcsa álmokat tapasztalt és természetfeletti jelenlétet érzett a szobájában, elkezdett kimaradni a menstruációja. Az édesanyja elvitte a fiatalt egy nőgyógyászhoz kivizsgálásra, ahol kiderült, hogy várandós – írja az Oddity Central.

A fiatal lány az állítása szerint még soha nem feküdt le férfivel, így ő is értetlenül áll a történtek előtt.

Nem meglepő módon a fiatal nő története heves vitát váltott ki. Egyesek szerint a lány csak kitalálta a történetet, mert nem akarja, hogy a szülei megtudják, hogy intim kapcsolatba került egy férfival. Mások azonban igazat adnak a lánynak, hiszen állításuk szerint már ők is hallottak hasonló esetről.

Kolumbiában a 14 és 19 év közötti lányok gyakrabban esnek teherbe, mint a világ legtöbb más országában. Ez a 19 éves lány nem az első, aki azt állítja, hogy természetfeletti erő ejtette teherbe. Még 2021-ben beszámoltak egy indonéz nőről, aki az állítása szerint egy széllökéstől esett teherbe.

via

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés