ACNEWS

Szülni akar a 19 gyermekes 35 éves anyuka

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Az amerikai édesanya, Desire még egy gyereket bevállalna, hogy kerek legyen a szám, na meg aztán amúgyis imád terhes lenni.
Hirdetés
Ad image

Az amerikai 35 éves Desiree Hart-Spegal és 42 éves férje, Chris egy igazi mozaikcsaládban élnek. Tíz éve házasok, tíz lányt és kilenc fiút nevelnek együtt. De ez nem elég, a házaspár egy huszadik gyermeket is vállalna.

A nőnek három gyermeke született az előző kapcsolataiból – Maliki 18, Makaila 17, Andres 10 éves. A férfinak nyolc csemetéje van a korábbi párjaitól – Skyler 21, Gavin 20, Braden 19, Kaden 16, Jayden 13, Sarayia 13, az ikrek, Chevelle és Donny pedig 10 évesek. 

Ugyanakkor a házaspárnak már nyolc közös gyermekük is született – Christa 8, Izabella 7, Christopher Jr. 6, Lily 5, Heavenly-Grace 4, Elliesiah 3, Breiella 1, Zeke pedig fél éves. A sok gyerek sem akadályozza meg őket abban, hogy családjukat tovább bővítsék. Desiree ezt azzal indokolja, hogy szeret áldott állapotban lenni.

„Nagyon termékenyek vagyunk, Tíz lányunk és kilenc fiunk van, de nyitott vagyok egy huszadik babára, hogy egyenlőség legyen. Nem bánom, ha még több gyerekem lesz” – írta az index.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés