ACNEWS

215 milliós verdát villantott Szoboszlai Dominik

Illusztráció / Kép: Pexels
Illusztráció / Kép: Pexels
Káprázatos, méregdrága szupersportkocsiban látták Budapesten a magyar fociválogatott kapitányát. Szoboszlai Dominikról eddig is tudtuk, hogy szereti a különleges autókat, de egy ilyen járgány még tőle is meglepetés.
Hirdetés
Ad image

A Liverpool középpályása a budapesti utcákat mostanában egy Lamborghini Revueltóval koptatja – adta hírül a vezess.hu. Szoboszlai Dominiket és letaglózó külsejű autóját legutóbb a belvárosi Széchenyi István téren kapták le, az ott készült videót azóta meg is osztották a TikTokon.

Ugyan nem mondható biztosan, hogy a 200 milliónál is drágább autó a 23 éves labdarúgó tulajdona, de kétségtelen, hogy Szoboszlai Dominik rajong az exkluzív járgányokért. Nem okozna nagy meglepetést, ha afféle jutalomként vásárolta volna magának. Jól mennek a dolgai. Eljegyezte barátnőjét, Buzsik Borkát, sikeres a Liverpoolnál, a Nemzetek Ligája hétfői mérkőzésén pedig két fontos gólt is rúgott Bosznia-Hercegovina válogatottja ellen. Ráadásul közeleg a születésnapja is, október 25-én lesz 24 éves.

Az irigylésre méltó karriert befutó Szoboszlai kétségtelenül könnyedén megengedheti magának egy hasonló kategóriájú autó luxusát. Sajtóértesülések szerint évente 3,4 milliárd forintnak megfelelő fontot keres a Liverpoolnál, vagyis a 200-230 millió forint körüli összeget akár zsebből is kifizethette a Revueltóért, amely pillanatnyilag a Lamborghini csúcsmodellje. Ez a sportkocsi az Aventador utódának számít, meghajtására V12-es motort használnak. A benzines erőmű 825 lóerőt tud, a beépített elektromos motor pedig további 190 lóerővel dobja meg az alapból is rettenetes teljesítményt. A gyorsulása lenyűgöző – 2,5 másodperc alatt katapultál százra -, végsebessége pedig 350 kilométer óránként. Szoboszlai Dominik egyébként nem először villant lélegzetelállító autót. Tavaly például egy 100 milliós Bentley Bentaygát vásárolt magának.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés