ACNEWS

2024. August 31.   |   Bella, Erika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

25 gyereket zsúfolt pici autójába az eszement óvónő

Fotó: Twitter
Fotó: Twitter
A Chevrolet Spark egy átlagos autó. Papíron öt-, de gyakorlatilag csak négyszemélyes.
Hirdetés
Ad image

A sofőrön kívül kilenc kisgyereket beleültetni is elég nehéz lenne. Egy tucathoz már profi Tetris-játékos segítségét kellene kérni. Na, de huszonöthöz? Az Üzbegisztánban található buharai óvoda vezetőjének azonban ez egyáltalán nem okozott gondot. Egy komplett, 25 fős gyerekcsoportot zsúfolt be maga mellé az autójába.

Ez nem pusztán gondatlanság, hiszen életveszélyes dolgot művelt az ártatlan gyermekekkel. Ráadásul képzett szakemberként mások gyermekeivel. Szegények egymáshoz préselődve, társaik lábát taposva, állva utaztak, mert nem volt hely, ahova leüljenek.

A rendőrök szerencsére időben észrevették és megállították a „találékony” óvónőt, és kiszabadították az összes gyereket az autóból. Mint kiderült három gyermeket a csomagtartóban helyezett el, hatot az első ülésen, a fennmaradó tizenhatot pedig a hátsó ülés minden négyzetcentiméterét kihasználva, egymás hegyén-hátán – írja a bild.de.

A rendőröknek mindössze annyit mondott döbbenetes akciójáról, hogy ezt az utazást csak így tudta megoldani. Egyelőre még nem tudni, milyen következményekkel kell szembenéznie a „gondos óvónőnek”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés