ACNEWS

390 milliós lakástól „szabadulna” Baukó Éva

A szabad szájú bombanő álommunkájával saját tündérmeséjét írja.

Hirdetés
Ad image

A szabad szájú bombanő álommunkájával saját tündérmeséjét írja.

Baukó Éva legtöbbször az idomai, és odaszúrós bejegyzései miatt került a cikkek hasábjaira, egy ideje azonban némileg visszavett magából, hiszen megtalálta magának a tökéletes munkát. Nemrégiben ugyanis egy 390 milliós, luxuslakást bemutató videóban vezette körbe a rajongóit.

„Tavaly vásároltam egy újépítésű lakást, ez idő alatt pedig sokat tanulmányoztam az ingatlanpiacot – mesélte az AcNewsnak Éva – Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Elvégeztem ehhez egy ingatlanközvetítői tanfolyamot, illetve szeretném még megtanulni az értékbecslést is.”

Így folytatta:

„Nem akartam szempillás, vagy műkörmös lenni. Ehhez nekem nincs meg a kézügyességem, és amúgy is néha kicsit hirtelen vagyok. A kommunikációs készségem viszont mindig is erős volt, ebbe a szakmában pedig ezt tökéletesen tudom kamatoztatni. Két hete kezdtem el dolgozni egy Marina parti ingatlanhálózatnál fiatalos, csajos környezetben. Hamar befogadtak.”

Éva hozzátette, egyelőre nem érzi hátrányát annak, hogy ismert emberként értékesít ingatlant.

 „Szeretnék minél több vevőt boldoggá tenni. A tévés szereplésekre már nincsen szükségem, szeretnék kiszakadni a média körforgásából. Persze nem azt mondom, hogy nagyobb szabású műsort nem vállalnék el, de ha úgy érzem, akkor egyből nemet mondanék a felkérésre.”

Éva a magánéletét titokban tartja, de azt elárulta, neki mi lenne az álmai otthona.

„Egy Budapest környéki, 160 négyzetméteres családi kertesházra vágyom, kis jakuzzival és szaunával. Egy olyan helyet szeretnék, ahol majd letelepedhetek a családommal, és később a gyermekemmel. De egyelőre boldog vagyok itthon a két kiskutyámmal.”

(Fotók: Paszternák Péter)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés