ACNEWS

40 krokodil marcangolt szét egy kambodzsai férfit

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
Amikor az egyik krokodil bekattant és berántotta a ketrecbe, a férfinak esélye sem volt.
Hirdetés
Ad image

Kambodzsában egy krokodilfarmon dolgozó alkalmazottat szó szerint szétmarcangolt mintegy 40 krokodil. Siem Reap város rendőrfőnöke elmondta, hogy a tragédia akkor történt, amikor a férfi megpróbálta kihajtani az egyik állatot a ketrecből, miután az tojásokat rakott – írja a Bild.

Az állat azonban megragadta a férfi botját, és berántotta a ketrecbe. Ezután a többi krokodil is csatlakozott hozzá, és addig marcangolták, amíg a férfi meg nem halt.

Az állatok széttépték. A 72 éves férfi egyik karját leharapták és felfalták a krokodilok.

Siem Reap környékén több krokodilfarm is működik. 2019-ben egy kétéves kislányt öltek meg és faltak fel a krokodilok, miközben a családja farmja körül sétált.

A hüllőket bőrükért, tojásukért és húsukért, valamint a fiatal állatokkal való kereskedelem miatt tartják.

A kambodzsai farmokhoz hasonló krokodilfarmok ellentmondásosak az állatvédők szemében. A Hermès francia luxusdivatmárka 2020 végén felháborodással vegyes vihart kavart, amikor kiderült, hogy a márka egy hatalmas farmot akar építeni akár 50 000 krokodil számára. A Hermès az állatok bőrét többek között övek, pénztárcák és kézitáskák gyártásához használja fel. Milliós üzlet a márka – és egyben jövedelmező bevételi forrás az ausztrál régió számára.

A Peta állatvédő szervezet többször is felhívja a figyelmet a krokodilfarmokon uralkodó drámai körülményekre. A szervezet többek között olyan videókat tett közzé, amelyeken látható, hogy az állatok egy része még életben volt, miután állítólag levágták őket.

via

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés