ACNEWS

5 millió forint kárt okoztak Molnár Anikónak az internetes csalók

Anikó joggal érzi úgy, meg kell büntetni a gátlástalan csalókat.

Hirdetés
Ad image

Anikó joggal érzi úgy, meg kell büntetni a gátlástalan csalókat.

Egy héttel a fizetős Onlyfans-oldalának indulása után máris a rendőrséghez kellett fordulnia Molnár Anikónak, akinek a pikáns fotóit feleannyiért árulják különböző oldalakon. Mivel szerzői jog által védett fotó és videó továbbítása jogsértést jelent, így Anikó ügyében a NAV vette át a nyomozást.

Az internetes megosztások komoly anyagi veszteséget jelentenek az egykori villalakó számára. Milliók forognak kockán.

„Csak az egyik oldalt számoltuk, ahol a 8 ezres megtekintést vettük alapul, így egyelőre nagyjából 5 millió forintnyi anyagi kár érhetett – kezdte az AcNewsnak Molnár Anikó – Minden oldalt felszólítottunk, szedjék le a fotókat, de azt mondták, majd, ha látnak papírt az eljárásról, akkor esetleg leszedik” – magyarázta a szőkeség. Erélyes fellépésének köszönhető, hogy szinte az összes oldalról lekerültek a lopott fotói. De, mint mondja, ezzel még nem tudják kárpótolni azt a morális veszteséget, amit neki és az oldalát kezelő profi csapatának okozott.

„Igazából itt nem csak a pénzről van szó. Én és stábom rengeteg munkát öltünk ebbe bele. Ezt az eljárást másokért is teszem, hiszen vannak olyanok, akik ezt főállásban csinálják, ebből élnek meg. Mellesleg, ha bizonyíthatóan nagy a kár, akkor az ember azt nem szívesen nyeli be, ha más visszaél a képeivel” – fogalmazott.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés