ACNEWS

500 karácsonyfát állított fel 100 négyzetméteres lakásában egy német házaspár

fotó: illusztráció / pixabay
fotó: illusztráció / pixabay
Thomas és Susanne Jeromins 100 négyzetméteres otthona az alsó-szászországi Rintelnben 555 karácsonyfának és 108 000 karácsonyfa dísznek köszönhetően úgy ragyog, mint egy egész karácsonyi falu. Ez világrekord!
Hirdetés
Ad image

Thomas Jeromin szenvedélye a szent ünnep. Feleségét, Susanne-t meg kellett győznie a szokatlan hobbijáról, aki ma már szívesen segít neki. Összesen 555 (műanyag) fát állítottak fel a házukban. Hat hónapig dolgoztak a karácsonyi álmuk megvalósításán. Náluk a karácsonyi hangulat júniusban kezdődik, a pár azóta a nem mindennapi hobbijával volt elfoglalva.

A fákat összesen 108 ezer üveggömb díszíti. Thomas határozottan el tudja képzelni, hogy jövőre „még tovább megy”, és már 600 fán gondolkodik. 2021-ben még „csak” 444 fenyő volt a lakásukban.

Idén 89 fát helyeztek el csak egy szobában. Dekorációs tilalom csak a hálószobában érvényes. Jeromin nem árulta el, hova szeretné elhelyezni a maradék 45 fát. Már nincs sok helyük, a fürdőszoba is fel van díszítve.

A csodának majd január 6-án lesz vége, akkor mennek vissza a műanyag fenyők a padlásra, remélhetőleg csak júniusig… – írta a krone.at

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés