ACNEWS

6 perccel azután szült, hogy megtudta, terhes

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
Vakbélgyulladásnak tudta be erős alhasi görcseit egy fiatal nő, aki percekkel azután, hogy elfolyt a magzatvize, életet adott a gyermekének.
Hirdetés
Ad image

Lauren egy átlagos napot töltött a kétéves lányával, Essie-vel áprilisban, majd miután fáradtan ágyba tette a gyereket, lefekvés után előtt erős gyomorgörcsre ébredt. „Úgy éreztem, mintha egyre rosszabb lenne. Egyedül éltem, így nem tudtam elmenni a kórházba” – mesélte Lauren.

A nő eleinte vakbélgyulladásra gyanakodott, ám miután egy hosszú fürdő után kiszállt a kádból, észrevette, hogy elfolyt a magzatvize. „Elkezdtem nyomni, majd teljesen egyedül hoztam világra. Őrület volt” – emlékezett vissza a nő.

Kiderült, hogy esetében egy úgynevezett rejtett terhességről volt szó. Ilyen esetben az anyák csak akkor veszik észre, hogy várandósak, amikor már megindul a szülés. A jelenség nagyon ritka, nagyjából 2500 terhességből egy marad észrevétlen a szülésig. A kétgyermekes Laurent ezután kórházba vitték, ahol 12 órás ottléte alatt gyorsan online bevásárolt néhány babaholmit is.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés