ACNEWS

80 évesen kezdett angolul tanulni a legendás színész

Egy lengyel filmszerep miatt döntött így az egykori sorozatsztár.

Hirdetés
Ad image

Egy lengyel filmszerep miatt döntött így az egykori sorozatsztár.

Kénytelen volt visszamondani egy forgatást Körtvélyessy Zsolt, aki a szerep kedvéért még angolul is elkezdett tanulni. A színészt egy hazánkban készülő lengyel produkcióban kapott szerepet, ám az utolsó pillanatban kiderült, nem tudja vállalni a feladatot.

„Részt vettem a castingon, ott választottak ki. én pedig nagyon örültem. Régen rengeteget forgattam, most viszont jóval ritkábban keresnek meg filmesek” – mesélte Körtvélyessy a Blikknwk.

„ Nagyon izgalmas volt a feladat, egy zongoratanárt alakítottam volna, és bár csak egy kis epizódszerepet kaptam, nagyon készültem a munkára. A főiskola óta nem használtam az angolomat, viszont ide az kellett. Egy idő után kikopik ez a tudás, így nekem is fel kellett frissítenem, szóval elkezdtem újra angolul tanulni. Videókat néztem, illetve a lányom is segített, sőt a produkciótól is, mert leírták nekem kiejtés szerint a szavakat. Sokat készültem, ám nem sokkal a forgatás előtt kiderült, hogy nem jön össze a munka. Sajnálom, mert régen álltam már kamera előtt” – fűzte hozzá

Körtvélyessy a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház tagja, a teátrum pedig nem tudta nélkülözni a színészt a forgatási napokra.

„Mindig a színház az első, nem sikerült egyeztetni, úgy mondják, hogy nem adtak ki. Ha korábban szerződtem volna a filmre, akkor nem lett volna baj” – mondta a színművész a Blikknek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés