ACNEWS

9 napig volt ceruzaelem Lara torkában, nem látták az orvosok

Fotó: Pixabay / Illusztráció
Fotó: Pixabay / Illusztráció
Életveszélyes állapotba került Lara, az egyéves magyar kislány, akit mesterséges kómában, mélyaltatásban tartanak.
Hirdetés
Ad image

A magyar kislány tavaly, Németországban született, szülei a munka miatt költöztek oda. Lara július 17-én este vígan játszott saarbrückeni otthonukban, amikor megtörtént a baj. Szülei arra lettek figyelmesek, hogy a gyerek erősen krákog és nehezen kap levegőt. Mentő rohant vele a kórházba. Ott belenéztek a torkába, de nem láttak semmit.

„A kórházban kijelentették: a gyermeknek nincs különösebb baja, hazamehet” – mesélte az apa a Borsnak. A szülők ettől kezdve Larával ingáztak a háziorvos, a kórház és az otthonuk között. De a helyzet nem javult.

„A kilencedik napon végre sikerült kikönyörögnünk, hogy Larát megröntgenezzék. Így találták meg a ceruzaelemet a torka és a nyelőcsöve között. Valószínűleg játék közben került valahogy a kislányunk kezébe… Az, hogy a szájába vette és lenyelte az elemet, egy pillanat alatt történhetett” – folytatta az apa elcsukló hangon. 

Az elem végig a lányom torkában volt! Nem értem, miért nem vették hamarabb észre. Szerencsére a sav nem folyt ki belőle, de az elektromos hatást kifejtette, amitől Lara garatja és a belső szervek egy része károsodott. A baktériumoktól a tüdeje is begyulladt. .Jelenleg gépeken tartják, mélyaltatásban” mondta a férfi.

Az orvosok elmondása szerint az elkövetkező két hét kritikus lesz Lara gyógyulásával kapcsolatban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés