ACNEWS

2024. September 28.   |   Vencel napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Gumibabás vendég miatt rúgták ki a pincérnőt – VIDEÓ

Fotó: @t_bjork / TikTok
Fotó: @t_bjork / TikTok
Mivel a pincérnő annyira bizarrnak találta a jelenetet, elővette a mobiltelefonját, és lefilmezte azt. És bár az egész csak egy vicc volt, a nőt kirúgták.
Hirdetés
Ad image

Bárki, aki valaha is dolgozott a vendéglátóiparban, valószínűleg tudna mesélni néhány bizarr élményéről. Az észak-karolinai Charlotte-ból származó pincérnő, Tara Bjork is ebbe a kategóriába tartozik. Annyira megdöbbent, hogy elővette a mobiltelefonját, és lefilmezte a jelenetet. „Nem szabadna TikTokot csinálnom a munkahelyemen, de ez ordít. Egy szép étteremben dolgozom Charlotte-ban, és szeretném, ha látnátok, mi lépett be az ajtón”.

…és megfordította a telefonja kameráját, hogy megmutasson egy férfit, aki egy asztalnál ül egy felfújható guminővel. A videót azóta több mint 2,5 milliószor nézték meg. „A baba székbe helyezése volt az egyik legkínosabb pillanat, mert nyilvánvalóan merev és felfújt volt. Így próbálta bemanőverezni a székbe” – emlékezett vissza Bjork.

Bár az egészet viccnek szánta, Tarát kirúgták a munkahelyéről. De nem bánja. „Tudtam, hogy két dolog közül az egyik fog történni” – mondta. „Vagy nem nézik meg a videót, és akkor nem lesz semmi bajom, vagy lelepleződik, és következményei lesznek”. Már egy új állást is talált magának.

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés