ACNEWS

2024. September 28.   |   Vencel napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Szandi bocsánatot kért és fizetett

Fotó: Szandi/Facebook
Fotó: Szandi/Facebook
Visszaküldte a jószívű énekesnő a madari gázsiját, amiért ugyan nem dolgozott meg, de a szerződés szerint mégis járt neki.
Hirdetés
Ad image

Amikor Szandi megtudta, hogy jótékony koncertre hívták Madarba, visszautalta a 600 ezer forintnak megfelelő gázsit a szervezőknek. Róla mindig is tudni lehetett, hogy hatalmas szíve van, nem a pénz vezérli a gondolatait. Mégis bajba került miatta. Ugyanis egy felvidéki alapítvány Madaron jótékonysági koncertet szervezett egy mélyszegénységben élő család javára. Amire Szandit is elhívták, de csupán 8 ember várta a fellépésen. A szerződése értelmében 50 fő alatt nem tartja meg a fellépést, de a teljes gázsi, 1500 euro akkor is jár neki.

A magyar énekesnő eszerint meg is kapta a gázsiját, ráadásul ehhez az autójából se kellett kiszállnia. A lehúzott ablakon keresztül aláírta, amit kellett, megkapta a pénzt, és hazament. Szandi csak utólag tudta meg, hogy ez egy jótékonysági rendezvény volt. Azonnal megmozdult a lelkiismerete, minden követ megmozgatott, hogy visszaküldje a 600 ezer forintot a szervezőknek.

„Megnyugodott a lelkem, pénteken visszautaltuk a pénzt a jótékonysági alapítvány számlájára… Előzetesen semmit sem tudtunk arról, hogy a rendezvény egy mélyszegénységben élő család megsegítéséről szól” – idézte az szeretlekmagyarorszag.hu Szandi Facebook bejegyzését. Végül az énekesnő pénteken a szervező lánnyal, Danielával megkereste a rászoruló családot.

„Rendkívül kedves emberek, akik nagyon rossz körülmények között élnek és komoly segítségre szorulnak. Nagyon fáj a szívem, hogy csak utólag tudtuk meg, hogy kiknek a megsegítéséről szól ez a rendezvény. Ott a helyszínen hoztunk egy rossz döntést, amit azóta is bánunk. Nagyon sajnálom, hogy így történt és elnézést kérünk azoktól, akiket ezzel megbántottunk. Remélem, lesz még mód kárpótolni őket, mert mi nem ilyen emberek vagyunk, számunkra mindig is fontos volt a rászorulók megsegítése” – tette hozzá az énekesnő.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés