ACNEWS

Csodanő díjat kapott Zita, a holisztikus gyógyító

Fotó: Carrie
Fotó: Carrie
A zsűri másodszor adta át a rangos elismerést, ezúttal egy olyan asszonynak, aki élen jár a társadalmi felelősségvállalásban.
Hirdetés
Ad image

Idén a közönség Dr. Csomai Zitát tartotta érdemesnek arra, hogy átvehesse a 2024-es Carrie Csodanő Díjat a Társadalmi felelősségvállalásban kiemelkedő kategóriában. A frissen díjazott Zita azon dolgozik, hogy a nyugati orvoslás a természetgyógyászattal kiegészülve működjön együtt.

„Azt hiszem egyik férfitársamnak sem kell sokat keresgélnie a környezetében csodanők után. Itt élnek ők közöttünk, mindannyian ismerjük őket – fogalmazott Dr. Németh Csaba élelmiszer-mérnök, aki a ToTu képviseletében adta le voksát. – A gyerekekről szeretettel gondoskodó anyák, az idős szülőket ápoló nők, a munkahelyen mindenkinél jobban teljesítő hölgyek mindannyiunk ismerősei.”

A zsűriben Tomkó Bori, a Carrie Magazin tulajdonosa, főszerkesztője mellett többek között Győrfi Pál szóvivő és Rókusfalvy Lili televíziós műsorvezető ült. Hogy a díj jó helyre került Dr. Csomai Zitánál, ahhoz kétség sem férhet. Hiszen szakemberként mindenkit az egészséges életmódra ösztönöz. Mellette megmutatja azt is, miért alakulnak ki betegségeink. És mit kell, lehet tenni azok megelőzése, kezelése érdekében. Az általa végzett holisztikus megközelítés az akadémikus orvoslással ötvöződik.

„Nagy vágyam, és ezen dolgozom, hogy a nyugati orvoslás és a természetgyógyászat egymással kiegészülve működjön. A gyógyításban mindig a holisztikus szemléletet alkalmazom, a problémákat fizikai, lelki és energetikai oldalról közelítem meg” – sorolta Dr. Csomai Zita.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés