ACNEWS

Kutyájával együtt halt meg az Alf sztárja

Benji Gregory / Fotó: instagram-képernyőkép
Benji Gregory / Fotó: instagram-képernyőkép
Benji Gregory egykor Tanner fiát, Briant alakította az Alf című népszerű amerikai szitkomban. Az egykori gyereksztár 46 éves korában elhunyt.
Hirdetés
Ad image

A halálhírét a testvére erősítette meg. A beszámoló szerint Benjit június 13-án találták meg élettelenül az autójában, az amerikai Arizona államban található Chase bankfiók parkolójában.

Kutyája, Hans is elpusztult az autóban. Halálának pontos körülményeit jelenleg a halottkémi hivatal vizsgálja. Az Alf sztárjának barátai azt feltételezik, hogy elaludt az autóban, és hőguta miatt halt meg.

Gregory mindössze nyolcéves volt, amikor az „Alf” révén híressé vált. A sorozat négy évadon át futott, és 1986 szeptemberétől 1990 márciusáig volt műsoron. Az igazán nagy hollywoodi siker azonban elmaradt.

Volt néhány mellékszerepe, de sosem futott be igazán. 2003-ban végleg visszavonult a showbiznisztől, és belépett az amerikai haditengerészethez. A USS Carl Vinson hadihajóra osztották be, és 2005-ben kapta meg a katonai szolgálatból való tiszteletbeli leszerelését – írja a Bild.

Az Alf című sikersorozat középpontjában a Tanner család állt, akik a kaliforniai San Fernando Valleyben élnek, és befogadják Alfot, a földönkívülit, miután az lezuhan a garázsukban. A sorozat bemutatja, hogy a Tanner család mindent megtesz, hogy elrejtse az idegent a kíváncsi szomszédok és a hatóságok elől.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés