ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

L.L. Junior ellen nyomoz a rendőrség, lakásában tört az exére

Fotó: L.L. Junior Instagram
Fotó: L.L. Junior Instagram
Egyre furcsább a rapper és Dárdai Blanka kapcsolata, állítólag a szombati dulakodásuk után a lány rendőrt hívott, amit a zenész cáfol.
Hirdetés
Ad image

Dárdai Blanka rémülten hívta a rendőrséget a XIII. kerületi Pozsonyi utcai lakásába, mert a nála 18 évvel idősebb L.L. Junior dulakodott vele. A Story úgy tudja, a rapper nem várta meg a hatóság érkezését, előtte elmenekült Blanka lakásából. A rendőrség az ügyben magánlaksértés gyanúja miatt indított nyomozást.

„Az egyik szomszéd azt mondta, hogy dulakodtak, és ezért hívta ki szegény lány a rendőrséget” – mondta egy neve elhallgatását kérő közeli lakó a Storynak. „A BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság a magazin kérdésére válaszolva azt írta, hogy „Magánlaksértés gyanúja miatt indított eljárást. Gyanúsítotti kihallgatás az ügyben eddig nem történt, személyi sérülés nem keletkezett.” – válaszolta a rendőrség a lap megkeresésére.

„Hogy micsoda? Ez már megint mi? Bulizni voltam és sehol, semmilyen balhé nem történt. Most éppen egy tárgyaláson vagyok, de átfutottam a hírt és fogalmam sincs mi ez. Már azt sem tudom, kit, mit kéne bepereljek, hogy végre véget érjenek ezek az őrületes marhaságok – hitetlenkedett L.L. Junior a Bors megkeresésére. Alap kereste Dárdai Blankát is, aki nem kívánt nyilatkozni a témában. 

Mint azt az AcNews megírta, Junior a közösségi oldalán háborogva üzent a volt feleségének, hogy vegye fel a telefonját, mert 11 napja nem láthatta a kislányát. Majd megalázó módon tudatta országgal-világgal, hogy Kinga inkább elmehetne dolgozni. Másnap pedig kiderült, hogy Junior az Ázsia Expressz forgatásán többször is megalázó stílusban bánt a volt barátnőjével, Dárdai Blankával. Úgy beszélt vele, hogy az az egész stáb számára roppant kínos volt. A rapper utólag ki akarta vágatni a vállalhatatlan veszekedéseket, amiben a csatorna nem volt partner.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés