ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Győzike nekiment az apjának, mindennek lehordta

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Gáspár Győző azért fröcsög az apjára, mert szerinte nem tiszteli fiai halott édesanyját, inkább összejött egy új asszonnyal.
Hirdetés
Ad image

Kilenc évvel azután, hogy Győző papa eltemette a feleségét, fiai édesanyját, új asszonyt vitt maga mellé amiért Győzike hőbörög. “9 év után megnősült, szerelmes lett. Dicsekedik a faluban, hogy neki barátnője van. Szégyellje magát! Az én anyámból csak egy volt, az én anyámnak az emlékét végig kellett volna tisztelnie. Nem az, hogy wellness-hotelekben mutogatom, hogy nekem barátnőm van” – dohogott a celeb a Tényeknek.

Gáspár Zsolti viszont bölcsen reagált minderre. Ő kiáll a 71 éves édesapja és új párja mellett. “Édesapánk igenis egy hagyománytisztelő ember, aki egy életen át, rajongva szerette az édesanyánkat. (…) Soha nem fogja őt elfelejteni és soha, senki nem helyettesítheti őt a szívében. Ezt Győző is pontosan tudja” – magyarázta a Borsnak Zsolti.

“Nem is értem, mi ez a görcsös, hagyományokhoz ragaszkodás. Az idő halad, a világ változik és nekünk romáknak sem szabad ezekkel szembe menni. Arról nem beszélve, hogy apánknak joga van a boldogsághoz” – folytatta Zsolti. “Apám kérésére nem szeretnék sokat elárulni a hölgyről, aki az élettársa lett, mert bár Győző állítja, hogy mindenfelé büszkélkedik, ez valójában nem igaz. Csendesen élik az életüket és egy nagyon jóravaló asszonykáról van szó” – mondta el.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés