ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Kadirov nevetve kérkedett Elon Musk ajándékával – VIDEÓ

Ramzan Kadirov - Fotó: wikimedia-kremlin.ru
Ramzan Kadirov - Fotó: wikimedia-kremlin.ru
Ramzan Kadirov a Tesla Cybertruckjával dicsekedett a hírcsatornáján. A „kiberbestiát” a Tesla főnökétől, Elon Musktól kapta.
Hirdetés
Ad image

„Egy igazán sebezhetetlen és gyors vadállat” – írta az észak-kaukázusi Csecsenföld orosz köztársaság vezetője. Ramzan Kadirov a csecsen fővárosban, Groznijban tett körútja után megjelent az új kocsijával, tetején egy gépfegyverrel és töltényhüvelyekkel. Nevetve közölte, hogy a „kiberbestiának” hamarosan hasznát kell vennie az Ukrajna elleni orosz háborúban.

Kadirovot nemzetközileg bírálják az emberi jogok súlyos megsértése miatt. Polgárjogi aktivisták politikai ellenfelek meggyilkolásával, foglyok kínzásával és emberrablással vádolják.

Az uralkodó a rokonjaival tölti meg a közhivatalokat, és a Kreml csendes jóváhagyásával többször és demonstratívan megsérti a törvényeket. A valószínűleg több mint 100 ezer eurónak megfelelő összegbe kerülő Cybertruckos videója mellett Kadirov ukrán háborús halottak és hadifoglyok képeit is terjesztette – írja a krone.at.

A klipben Kadirov azt mondta: „Elon, köszönöm!”. Meghívta a milliárdost Csecsenföldre is. „Őszinte hálámat fejezem ki Elon Musknak! Ő korunk legerősebb zsenije és szakembere. Egy nagyszerű ember!” – mondta Kadirov, aki azonnal beleszeretett az autóba.

Elon Musk később az X-en tagadta, hogy ajándékot adott volna Kadirovnak.

„Komolyan olyan retardált vagy, hogy azt hiszed, egy orosz tábornoknak adományoztam egy Cybertruckot?” – írta bejegyzésében.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés