ACNEWS

2024. September 22.   |   Móric napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Taylor Swift fél és hatalmas bűntudata van

Taylor Swift / Fotó: Shutterstock
Taylor Swift / Fotó: Shutterstock
Instagram posztban szólalt meg először Taylor Swift a lemondott bécsi koncertjéről. Az énekesnő megköszönte a rendőrök segítségét.
Hirdetés
Ad image

Taylor Swift köszönetet mondott az osztrák hatóságoknak, miután bécsi koncertjeit egy feltételezett terrorcselekmény miatt törölni kellett. „Lesújtó volt, hogy a bécsi koncertjeinket törölték. A lemondás oka újfajta félelemmel és hatalmas bűntudattal töltött el, hisz sokan tervezték, hogy eljönnek a koncertekre. Ugyanakkor nagyon hálás vagyok a hatóságoknak, mert nekik köszönhetőn koncerteket és nem életeket gyászolunk. A rajongóim szeretetéből és a tőlük látott összefogásból nyertem bátorságot és úgy döntöttem, hogy minden energiámat arra kell fordítanom, hogy segítsek megvédeni azt a közel félmillió embert, aki eljött a londoni koncertekre. A csapatom és én minden nap kéz a kézben dolgoztunk a stadionok személyzetével és a brit hatóságokkal ennek érdekében, és szeretném megköszönni nekik mindazt, amit értünk tettek.” – olvasható az énekesnő Instagram oldalán.

A posztban azt is leszögezte, hogy nem szeretne beszélni a történtekről többet. „Hadd legyek teljesen világos: nem fogok nyilvánosan beszélni valamiről, ha úgy gondolom ezzel provokálom azokat, akik ártani akarnak a koncertjeimre járó rajongóimnak. Ilyen esetben a hallgatás valójában önmérsékletet jelent. Azt, hogy megvárjuk és akkor fejezzük ki magunkat, amikor az helyes.” – fűzte hozzá Taylor Swift.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés