ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Összeomlott Győzike, szörnyetegnek nevezte őt az apja

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Elege lett idősebb Gáspár Győzőnek a fia fröcskölődéseiből, a hazugságaiból, szégyelli, hogy egy szörnyeteget nevelt belőle.
Hirdetés
Ad image

Már látom, hogy szörnyeteget teremtettem...” – fakadt ki az összeomlott Győzikéről édesapja, idősebb Gáspár Győző, akinek elege lett fia hazugságaiból. Mint az AcNews megírta, napok óta Győzike kirohanásaival van tele a sajtó, amiért az apja kilenc év gyászidőszak után új asszonyt talált magának.

„Kilenc év után megnősült, szerelmes lett. Dicsekedik a faluban, hogy neki barátnője van. Szégyellje magát! Az én anyámból csak egy volt, az én anyámnak az emlékét végig kellett volna tisztelnie. Nem az, hogy wellnesshotelekben mutogatom, hogy nekem barátnőm van” – ostorozta az apját a TV2 kamerája előtt Győzike. Aki többek között azt állítja, hogy el se ment az apja esküvőjére. Különben is állítása szerint ő egy kitagadott gyerek, mindig a fivérét, Zsoltit fogadták el jobban a szülei. Édesapja most megszólalt és cáfolta Győzike égbekiáltó hazugságait.

Elképedve nézi a fiát

„Kezdeném azzal, hogy nagyon mélyen és visszavonhatatlanul csalódtam az elsőszülött fiamban – panaszolta Győző papa a Borsnak. –  Olyan cirkuszt csinált az életemből, amire 72 évesen semmi, de semmi szükségem nem volt. Ebben a cirkuszban ráadásul engem tett meg bohócnak. Amivel egyértelművé tette, hogy mennyire tisztel engem, mint az apját. És mennyire hálás, hogy évtizedeken át küzdöttem, hogy jólétben élhessen ő is. Már látom, hogy szörnyeteget teremtettem azzal, hogy annak idején hagytam, sőt, támogattam őt, hogy kergesse az álmait. Ez lett belőle, és én elképedve nézzem az eredményt” – kesergett Győző papa.

Hazudik, ordít és hisztériázik

„…Nem nősültem meg. Kilenc éve, a nejem halála óta egyedül élek, ugyanakkor egy ideje valóban nem magányosan, de ehhez azt hiszem, a szeretteimen és a barátaimon kívül senkinek semmi köze sincsen. Az pedig, hogy a hölgy, aki a társam lett, 25 éves lenne, egyenesen orbitális hazugság, bár ebben Győző régóta jeleskedik, így meg sem lepett” – tette hozzá Győzike apja.

„Sajnos vele beszélni már nem lehet, mert csak ordít és hisztériázik… folytatta Győző papa. – Sajnos, azt látom, hogy nálunk már soha nem lehet béke, mert Győző a békében nem érzi jól magát. Folyton folyvást nekimegy az élő Istennek is, csak hogy vele foglalkozzon mindenki. Nem tiszteli a családot, miközben hagyományokról, törvényekről zagyvál össze-vissza. Az apák tisztelete, amit ő elfelejtett, nem csak bibliai parancs, de épp úgy a roma törvények egyik alapköve is.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés